Rreth Nesh

Përhap Hearne Associates, Inc.

DrummondGeometry.com është një shërbim i Ted Associates HEARNE, Inc, një kompani tregtare, program, dhe firmë konsultimi me ekspertizë në tregjet financiare, komunikimit, dhe teknologji. Ne zhvillimin e software të avancuara tregtare dhe programet arsimore për analizë dhe tregti në borxh globale, drejtësi, dhe të ardhmes tregjet.

Përhap Hearne, Presidenti i firmës, është një tregtar dhe konsulent me më shumë se 20 vjet përvojë në tregjet. Ai ka qenë duke studiuar P&Metodologjia L privatisht me Charles Drummond që në fillim të viteve '90, dhe përveç bashkë-authoring kurs Gjeometri Drummond, ka shkruar shumë artikuj për analizë teknike.

Charles Drummond është një tregtar kanadez dhe teoricieni tregut. Qasja e tij shumë origjinale në treg u rrit nga dështimet e tij të hershme tregtare e cila nga ana nxitura vendosmërinë e tij për të zhvilluar strategji tregu nuk ndikohen nga këshilltarët profesional. Këto metoda origjinale përfundimisht çoi në shumë të konsiderueshme suksesin e tij tregtare. Drummond ka qenë i shkruar në lidhje me tregtimin dhe teoritë e tij të tregut për më shumë se 40 vjet.

Dennis Martell është një tregtar privat, shpikës dhe jeton në Michigan inxhinier dhe Arizona. Ai ka qenë një tregtar aktiv Drummond Gjeometri viti 2000 dhe ka zhvilluar tregtare Drummond software dhe sistemet Gjeometri konceptet tregtare që nga viti 2001.

 
 
 

Për të lexuar më shumë rreth autorët, klikoni ketu.

Përhap Hearne Associates, Inc.
3712 North Broadway #645
Chicago IL 60613
1-800-217-6550
E-mail: info (në) DrummondGeometry (pikë) me