Drummond Gjeometri-Përshtypjet e blerësve

Ne shpesh marrin dhënë e-mail nga konsumatorët e kënaqur.
Këtu janë disa komente të fundit

Of course please keep in mind that these notes from customers are reports of their own experiences and may not be the same for you, and there is no guarantee of future performance or success in the markets. But we’re pleased with these comments and happy to share them with you.

Yesterday’s webinar was outstanding. . .

I thought yesterday’s webinar was outstanding. Having Charlie go through his approach and thought process was very helpful. It was useful to understand how he was looking for a 3 -1 or a 4 -2 after the PL Dot had lost its push. I really am seeing things I hadn’t seen before.

It’s very motivating to hear Charlie . . .

Hope all is well with you. I’m enjoying the seminar very much – it’s very motivating to hear Charlie discuss the importance of the Areas and how they relate to different time frames. I’m learning a lot and feel this new knowledge will help my confidence in trading.

The session was tremendously useful . . .

I just wanted to take a moment and thank you and Charles for such a brilliant first seminar. I’m especially thankful that you touched on so many of my questions… The session was tremendously useful and lessons learned, which I intend to put into practice in the next month or so.

I am speechless. . . .

Also if I am not mistaken, the radar screen alert sounds like it will guide you if your wrong and guide you if your right as it will make you avoid a mistake and help you thru the correct moves as well.


I don’t know where to start and what to say. I am speechless.

R. H., Gjeorgji

The theory helped me tremendously.

My target was $200. I kept saying to myself “two hundred dollars a day” – which is a very realistic goal. I wanted to see if I could trade the intraday without getting confused or tired, which had been my experience in the past. I found by using the theory helped me tremendously. I wasn’t looking at every move in the market and just focused on certain areas which kept me from over trading, but increased my confidence.

K.D., Nju Jork

Shërbimi i ri tuaj të përditshme është parashikimi, me një fjalë, I madh!

Mori vetëm transmetimin tim të parë në shërbimin e ri të përditshme. me një fjalë, I madh. Kam dëgjuar për update javor sot dhe të dashur atë. Konciz dhe në pikën. Kam mësuar shumë nga vetëm mësim që.

B.N. Alabama

Unë jam ri-entuziazmuar, Faleminderit për ju…

Kjo është një shtesë shumë e mirëpritur për DG dhe ju jeni duke bërë një punë fantastike e saj.

Unë jam ri-entuziazmuar, Faleminderit për ju, dhe me të vërtetë doni të merrni këtë DP në kokën time dhe të fillojnë duke e përdorur atë më shumë në një bazë me kohë të plotë në krahasim me treguesit e tjerë që unë jam duke përdorur.

Unë kam nënshkruar për 2 Gjyqi javë, por unë jam definitivisht bashkuar si një anëtar me kohë të plotë.

T.F. Australi

Thanks for adding me kurs të shkurtër hyrës në formacionin tuaj…

Hi Ted,

Siç kam përmendur për ju në telefon kam qenë i interesuar në gjeometri Drummond për disa kohë, por ishte i pasigurt rreth plunking poshtë $ 4K për kursin e plotë pa një kuptim më të mirë ku është duke shkuar. Tani që unë kam marrë kurs të shkurtër unë jam i vendosur më shumë në lehtësi dhe do të donte për të vazhduar me më shumë studimeve në thellësi. Good job! Well presented and it seems to be a comprehensive overview. T

Unë jam duke kërkuar përpara për më shumë!

Unë kam nënshkruar për kurs të plotë dhe do të merrni filluar sa më shpejt që ju mund të merrni më të autorizimeve.

R. S-D. (Florida)

Unë jam duke u rrëmbyer nga ajo që unë jam mësuar deri më tani…

Hi Ted,

. . .Meqë ra fjala , Unë duhet të them unë jam duke u rrëmbyer nga ajo që unë jam mësuar deri më tani. Mënyrë që ju djema shikoni në tregje është në përputhje me mënyrën se si unë kam qenë i menduar dhe tregtimin veten për tre vitet e fundit (Unë kam qenë në tregun e kapitalit 23 vjet), por për të parë të njëjtat ide nga ju djema, por të mbështetur nga 30 vjet përvojë, menduar dhe studim shumë më tepër ishte një përvojë fantastike.

Refresh dhe shter është një ide që unë kam ardhur për të mi duke përdorur 10 dhe 20 mesataret lëviz ditë, por efekti i përdorimit të periudhave të ndryshme kohore në instrumentin e njëjtë , sidomos periudha më të gjata kohore ka qenë me të vërtetë i shpalljes , dhe unë të marrë kapelen time off për ju djema. Kush thotë se ju nuk mund të mësojë një qen i vjetër truket të reja .

Urimet më të mira,

Richard (Kaliforni)

Gjëja më e mirë që kam bërë ishte për të ndaluar tregtinë kohë të mjaftueshme për të përqëndrohet në thithjen e P&Teoria L.

Unë, shumë, kanë studiuar Elliott, Gann, Fibonacci, Deltë, Pjesa tjetër e punës Wilder, Williams dhe një mori e sende të tjera. P&L ndryshon nga të gjitha prej tyre, sepse ajo është shumë më tepër e një metode kryesor, përkundrejt si tek një njërit mbetur. Dhe shpejt mundëson një për të kaluar nga prirje në mënyrë të ngjeshur. …P&L është e mirë për të përcaktuar se çfarë po ndodh aktualisht dhe për këtë arsye ajo ka të ngjarë të ndodhë.

Gjëja më e mirë që kam bërë ishte për të ndaluar tregtinë kohë të mjaftueshme për të përqëndrohet në thithjen e P&Teoria L dhe pastaj për të vëzhguar objektivisht veprimet e tregut në kuadër të P&L. Metodat më të tregtueshme janë si po ngiste një makinë, ndërsa në kërkim në pasqyrë pamje e pasme. Anasjelltas, P&L është një që në fakt duket përpara për të potencialit të kthehet deri përpara. Atëherë ajo është thjesht një çështje e shohim nëse makina fillon të kthehet.

Në. B. (Gjeorgji)

I really appreciate gjithë kohës dhe mendimit që shkoi në mësime. Unë kam parë disa kurse të tjera që janë një shaka në krahasim me atë që keni vënë së bashku.

Charlie,

Emri im është [ fshirë ] dhe unë jam një student mjaft e re e P&L. Unë jam aktualisht në mësim 27 dhe kam planifikuar në rishikimin rrjedhën të paktën një herë para se të fillojnë tregtare konceptet. Unë ndoshta nuk do të duhet të, si unë kanë një zotërim të mirë në materiale, (të cilat unë mendoj se është e pazgjidhura) por unë jam duke punuar në duke u bërë më të durueshëm çdo ditë. I really appreciate gjithë kohës dhe mendimit që shkoi në mësime. Unë kam parë disa kurse të tjera që janë një shaka në krahasim me atë që keni vënë së bashku.

Mënyra unë shoh atë, ju nuk keni për të bërë këtë të përditshme dhe ju jeni vetëm duke bërë atë për të na ndihmuar të tregtisë më të mirë, kështu që unë do të them ju falënderoj për të gjithë kohën, përpjekje dhe frustrimin që ju të merren me vënien e këtyre mogs bashku. Për veten time, Unë nuk kam nevojë linja…Unë mund të shoh ato edhe pse ata nuk janë atje…Nuk është se qëllimi? Dhe sa i përket treguesit të shkojnë; Unë jam shumë i interesuar në ndonjë gjë të re mendjen tuaj vjen deri me. Unë nuk mund të kuptoj pse njerëzit mbajnë këtë informacion në mënyrë të ngushtë. Unë nuk shoh se si dikush si kjo mund të jetë një tregtar i suksesshëm me atë qëndrim.

Unë gjithashtu nuk e mendjes 30 mogs minutë, sa më shumë që unë mund të mësojnë dhe të tretet mirë. Përsëri, Faleminderit për çdo gjë që ju bëni për ne. Unë nuk mund të besoj se sa e ndryshme një tabelë duket mua tani, në krahasim me disa javë më parë të shkurtër. Zoti e ka bekuar me të vërtetë ju me pasqyrë të prirur!

Best Regards,

J. (Florida)

Unë kam gjetur asgjë në 20 vjet që krahasohet me mësimet Gjeometria Drummond në aspektin e kostos, efikasitet, përmbajtje, dhe shërbimi.

Hi Ted… Më lejoni të merrni kohë për të ju falenderoj dhe organizatën tuaj për ndihmën tuaj në tregtinë e mia. Nëse ju doni të përdorni këtë si një miratim, të ndjehen të lirë. Dhe shikoni artikullin tim në mars 2007 Çështja e Futures.

Unë nuk mund të telefononi veten një purist Gjeometri Drummond, por ajo ka patur ndikim më të plotë në mësimin tim të tregtisë tregjet fitim nga çdo hap e kam marrë ndonjëherë. Mësimet janë më shumë se të fuqishme — plotësoni në çdo mënyrë. Ata janë një pjesë e paçmuar e bibliotekës sime tregtare, dhe unë i referohen atyre shpesh ende. Sa për organizatën tuaj, ajo është klasa e parë. Pas gjithë këtyre viteve që ju jeni ende si të përgjegjshëm për mua si kur unë isha vetëm një perspektivë, dhe unë vlerësoj se në masë të madhe. Unë kam gjetur asgjë në 20 vjet që krahasohet me mësimet Gjeometria Drummond në aspektin e kostos, efikasitet, përmbajtje, dhe shërbimi. Nëse ju jeni duke kërkuar për të mësuar këtë biznes, shkojnë këtu pari. Ju do të ruani mijëra.

R.C. (Nju Jork)

Thank you again për të ofruar atë që vazhdon të jetë ndoshta odiseje më të jashtëzakonshëm të jetës sime.

Dashur Ted -

Lidhur planifikuar time luftoj deri-e DG-bazë tregtare muajin e ardhshëm.

Kohët e fundit kam vendosur në një periudhë kohore fokus dhe unë testuar qasje e mia në tre titujve gjatë një periudhe 13-javë. Rezultatet kanë qenë dy të qëndrueshme dhe të mirë, kështu që unë jam duke kërkuar për të dyfishtë-të kontrolluar qasjen time dhe konkluzionet. Unë mendoj që ju do të keni dëgjuar të gjitha para dhe mund të jetë në gjendje as të më thoni për të filluar motor tim ose tjetër të kthehet në gropa për shkollim të mëtejshëm!

Unë kam qenë duke krijuar atë FTP punon më mirë për kushtetutën tim dhe natyrës, dhe kam kërkuar për të diskutuar mbi përfundimet e mia paraprakisht për kryerjen e tregtimit të asaj që unë kam studiuar për 15 muaj tani .

Unë kam vendosur në Javore si FTP tim. Tha se, Unë jam fokusuar në Javore në kontekstin e mësim 28 (kërkuar objektiva M pranë) në vend se në kontekstin e Trading afat të shkurtër siç paraqitet në Mësimin 25. Specifike, Unë jam trajtimin e 13-javë periudha tregtare, tregtare off mbyllet Përditshëm por gjithmonë duke iu referuar objektivave mujore javore së afërt dhe jo duke shënuar punën time deri në tremujorin e plotë ka drejtuar.

Unë kam tregtuar në të ardhmen SHBA Thesarit obligacioneve (USZ09) si edhe në dy palë të monedhës — EURJPY dhe USDCAD. Rezultatet në mesin e tre kanë qenë çuditërisht konsistente dhe të dobishme, e cila është mërzit mua në një nivel, sidomos pasi që unë nuk kam prenotuar ndonjë humbje! Kështu që unë të kërkuar për të ndarë me ju atë që unë do të vënë re dhe për të pyetur nëse ju shikoni ndonjë gjë padyshim e gabuar, ose ndoshta thjesht correctible, me qasjen time.

Unë kam ekzekutuar në mes të 7 dhe 11 tregton për sigurinë gjatë 13 javë, nga të cilat rreth gjysma e tregton ishin prapësimit, dhe kanë të drejtë mesatarisht rreth 20% kthehen në kontratë nominale themelor. Kështu, Për shembull, mbi $3,200 Marzhi rrezikonin per USZ09 kontratës, ka vlerën nominale të $100,000, fitimet që arrijnë 676 ticks janë postuar = $21,200 Fitimi.

Në USDCAD, pak produktiv paktën i lot, the $1,000 Rreziku diferencë për të mbajtur një $100,000 Pozita kthyer një fitim prej $18,800 në 13 javë. EURJPY ishte më i mirë i shumë, fituar Euro 22,350 mbi rrezikun diferencë prej EUR 1,000.

Ndërsa unë kam pasur brenda ditës shkon kundër meje, dhe më pak të dhimbshme brenda javë ekskursione, Unë nuk e kanë bërë deri më tani një humbje të vetme, sepse unë jam i përdorur për të monitoruar rrjedhën e rrezikut dhe të sigurojë 27-kalibrit Mësimi mbrojtje të ndaluar.

Unë jam i vetëdijshëm për të mos ndjekur mësimin tuaj 28 “dorëshkrim” saktësisht, sepse nganjëherë tregu nuk ka të vërtetë të arritur objektivin mujor pranë. Është sikur aty pranë mujor, kur fortë, mund “projekt” forca e saj për të shmangur një inkursion. Në këto rrethana, kur Weekly është afër i afrohet asaj që unë gjykoj që të jetë një afër fortë mujor, Unë shikojnë modelet me vëmendje të veçantë të Përditshëm. Kur unë kuptim Tide është kthyer, Unë lëvizur me rrjedhën e parashikuar dhe nuk mbajë për inkursion HTP afër. Me fjalë të tjera, I use disa maturi në interpretimin objektivat.

Unë kam qenë duke përdorur prapësimit në bllokimet, por duke qëndruar mënjanë për më vonë ri-hyrjes, kur kanë të bëjnë me prirje të fortë shkon, dhe nganjëherë unë vetëm të marrë të premten mbyllet nëse unë mendoj se tregu është shumë afër një kthesë. Duhet të jetë në kërkim të rishikojë / përsosin këtë “TGIF” afrim?

Thank you again për të ofruar atë që vazhdon të jetë ndoshta odiseje më të jashtëzakonshëm të jetës sime. Unë do të mbeten në borxh tuaj dhe të shikojnë përpara për një ditë në të ardhmen shumë të afërt kur unë mund të gjeni një mënyrë të përshtatshme për të "shlyer" ju ka ndërmarrë për mësimet në vendin e parë, si dhe për mbështetjen tuaj të palëkundur.

Përsa i përket kindest,

R.I. (Amerikë Jugore)

Unë bëra $2592 dhe sot ndryshimi Trading ER2 në sajë të tutë dhe puna CD-së. Çfarë një dhuratë të mrekullueshme që ju keni sjellë të dyja duke ndarë këtë metodë tepër të çmuar.

Hi Ted,

Got gjithçka sot, Thanks very much. Unë nuk e di se unë kam qenë duke marrë të gjitha stuff vjetër shumë! Sa emocionuese. Unë do të gëzojnë lexuar nëpër të gjitha të lahen deri mbi gjërat. Unë bëra $2592 dhe sot ndryshimi Trading ER2 në sajë të tutë dhe puna CD-së. Çfarë një dhuratë të mrekullueshme që ju keni sjellë të dyja duke ndarë këtë metodë tepër të çmuar. Shpresoj se ju keni një CD dhe Falenderimeve mrekullueshme dhe ne do të flasim përsëri së shpejti.

L. Ajo. (Massachusetts )

Një punë të bërë mirë…

Përhap:

…. Unë jam gjetur ato mogs aktuale shumë të dobishme, si dhe. Unë sinqerisht vlerësojmë tuaj dhe angazhimin për të ndihmuar Charlie gjithë nxënësit na gjelbër. Një punë të bërë mirë. falemnderit,

R. s. (Montana)

Duke pasur sukses të madh me DG…

Hi Ted,

Duke pasur sukses të madh me DG si unë nevojë për të bërë kohë për të ndarë ato me ju. Çelësi ishte seminari i vitit të kaluar me Charlie folur për humbjen e shtytje PLDOT në objektiv.

Gjithashtu Ted, nëse ju jeni ndonjëherë në qendër të ndalet dhe të shohim mua në CBOT [terren tuaj të vjetër stomping]. Setup tim është pretty cool. Plus ajo është pak surreal shikuar të gjithë banorët duke u përpjekur për të bërë 1-2 ticks Scalping, ndërsa unë mund të parashikojnë dhe të monitorojë Dow & 30Drejtimi yr çmimi me probabilitet të lartë.

Personaliteti im dikton që unë e përdor si Daily HTP, 60 si FTP dhe 10 si LTP. Dhe, edhe pse përfitimi im është rritur në mënyrë eksponenciale, Unë e di se ku vërtetë $$$ është – Tregtare struktura mujore.

Qenë rreth e saj të drejtë dhe duke u ulur ngushtë. [is that from Charlie’s “Si për të” libër?] Kjo është pjesë e ulur shtrënguar Unë kam nevojë për të punuar në.

Më lejoni të dinë se çfarë ju dhe Charlie janë deri në këto ditë dhe në qoftë se ju bëni ndonjë konsultime personale me nxënësit tuaj të avancuar.

Të gjitha të mirë,

J. B.

I parashikuar një prezantim të shkëlqyer të materialit dhe ishte i kënaqur plotësisht me përvojën time

Hi Ted,

Kam menduar se unë do të le ju e dini se unë kam përfunduar të gjitha mësimet. Unë besoj se kam një kuptim të mirë dhe unë jam tashmë disa mësime në shqyrtim si qëllimi im është që të kemi një mirëkuptim të shkëlqyer. Në të ardhmen e afërt unë do të shkruaj një përmbledhje të mendimeve të mia në lidhje me mësimet, por unë mendoj se ju e dini paragjykim tim që unë kam përmendur tashmë të tjerët të shumta në kurs, dy prej të cilëve kanë blerë disa ose të gjitha mësimet. I parashikuar një prezantim të shkëlqyer të materialit dhe ishte i kënaqur plotësisht me përvojën time. Shumë për të ardhur më vonë, por unë ju falenderoj dhe Charlie shumë.

Sinqerisht,

M.S.

PS kam gjetur pjesët filozofia dhe psikologjia janë paraqitur në një mënyrë që pasqyrohet mendimet e mia në një mënyrë pothuajse identike në thelb të gjitha temat, jo thjesht tregtare. Unë nuk kam hasur këtë para e cila ishte një përvojë interesante për mua.

M.S (Kanadë) 2008

Jam duke fituar njohuri aq shumë dhe njohuri në lidhje me dinamikën e tregut…

Si e kam gjetur në lidhje me tregtinë Drummond Gjeometri? Kam ardhur të gjithë përmendjen e pikës së dhe sistemit të linjës në Mark Douglas’ libër, Tregtare në Zonën. Ajo kapur vëmendjen time dhe tërhoqi mua për të gjetur faqen tuaj te internetit. Unë jam i hipnotizuar plotësisht me këtë qasje të tregtimit për disa arsye…

Faleminderit për Ted kodet hyrëse. Unë nuk mund të presim për të përfunduar këto mësime me të cilin unë jam duke fituar njohuri aq shumë dhe njohuri në lidhje me dinamikën e tregut, si dhe ato personale. Aftësia për të parë veprimin e tregut në mënyrë të tillë një objektiv dhe të plotë është shumë qetësues të vërtetë. Thanks again.

Best Regards…

O.C. (Evropë)

Kjo është një pjesë e pabesueshme e punës me njohuri të mahnitshme në tregjet. Unë kam mësuar një sasi të pabesueshme dhe kjo ka përmirësuar në masë të madhe tregtare time tashmë.

Hi Ted,

Ju keni bërë me të vërtetë një punë fantastike me kursin Drummond! Kjo është një pjesë e pabesueshme e punës me njohuri të mahnitshme në tregjet. Unë kam mësuar një sasi të pabesueshme dhe kjo ka përmirësuar në masë të madhe tregtare time tashmë.

Gjatë muajit të kaluar, I rritur ardhmes llogarinë time tregtare me 80% zbatimin e disa prej teknikave Drummond së. Kështu që unë vendosur për të filluar tregtimin dy kontrata.

Thanks again për ndihmën tuaj, dhe kursi i shkëlqyer! Ajo ka tejkaluar pritjet e mia.

Të gjitha të mirë,

R. J. (Tennessee)

…mësim në rrjedhjen e. Ua! Unë jam i kënaqur që ju djema vënë në përzierje.

Hi Ted,

Unë jam duke shkuar nëpër (për herë të dytë) mësim në rrjedhjen e. Ua! Unë jam i kënaqur që ju djema vënë në përzierje. Më shumë kam shqyrtuar mësimin e rrjedhës dhe të shohim atë në Listat e mia të gjalla, më shumë besim unë kam për të hyrë në një tregti dhe të qëndrojnë me të. Unë do të ju mbajë postuar në përparimin tim.

Unë shpresoj të gjitha është duke shkuar si ju parashikuar në Kinë, tregut dhe 59s tuaj personale dhe rrjedhën e.

Kind regards për ju dhe familjen tuaj. Ju lutemi të kalojë njëjtë për të z. Drummond.

M.B. (North Carolina)

Thank you again për mbështetjen e pabesueshme…

Përhap,

Shumë falemnderit! Mësimet e mia janë deri në dhe drejtimin në laptop tim tani si edhe.

Dhe më lejoni të ju falenderoj përsëri për mbështetjen e pabesueshme – duket se ju jeni gjithmonë rreth dhe japin gjithmonë një përgjigje !

Best Regards,

Ju. s. (Zvicra)

Ajo ka provuar të jetë shumë i mirë në qetësimin më poshtë.

Hi Ted,

CD hipnozë tuaj është shumë i mirë. Unë jam i pasur probleme me tregtinë time këtë javë (overtrading) por ajo ka provuar të jetë shumë i mirë në qetësimin më poshtë. Unë jam duke ndjekur udhëzimet e dëgjuar para çdo ditë tregtare. Distractions kaq shumë gjatë seancave aktuale, por unë jam shumë i qetë dhe në mënyrë tipike gozhdë poshtë objektivin e parë time të përditshme në fillim…..gjërat do të merrni më të mirë, Unë vetëm e di atë. Dosido, Faleminderit për dëgjim. Unë jam duke shkuar për të shqyrtuar Mësime në menaxhimin emocionet, etj. po ashtu.

Thanks again.

Sinqerisht,

G.G.

Kursi juaj ka ndryshuar shumë gjëra në jetën time…

Ted dashur,

Unë nuk e di nëse keni ndonjë nxënësit në Kuvajt, por unë të supozojmë se ju nuk bëni… Unë jam i përdorur për të të jetë i vetmi student i PL kudo që jetojnë.. kjo është në rregull kështu…

Kursi juaj ka ndryshuar shumë gjëra në jetën time… jo shumë nga një pikë tregtare, por më shumë nga këndvështrimi psikologjik dhe filozofik. I guess Unë kam qenë gjithmonë e më shumë si një person që kam dashur Charlie idetë që ai e paraqitura në letër Psycho. Idetë e paraqitura përforcuar idetë e mia dhe më tregoi se unë nuk jam vetëm në këtë botë.

Nga rruga që unë jam një i lindur, jo-musliman i vëmendshëm, i cili shkoi në një ….. Shkolla katolike… Unë kam qenë gjithmonë shumë në “Wisdoms lashtë” dhe filozofia e feve monoteiste, edhe pse unë nuk e simpatizoj me ndonjë fe të veçantë, mënyra se si ata janë duke u vërejtur në botën e sotme.

Gjëja e fundit që unë do të doja koment në është mësimet e vetë… ato janë thjesht GREAT!!!

Thank you so much për çdo gjë. Ju lutem mos harroni se edhe në qoftë se unë nuk jam i rregullt “pen pal”, Unë gjithmonë e vlerësojmë çdo gjë që ju keni bërë për mua.

Përshëndetje të ngrohtë për të gjithë ju.

T. Ju. (Turqia dhe Kuvajti)

DG ka qenë jashtëzakonisht i saktë.

Përhap:

Këtu në Bangkok Unë kam qenë tregtare valutave të huaja, dhe kanë qenë që kanë probleme marrjen e lojëra elektronike kohë sqaroj….gjithashtu citon nuk kanë qenë të besueshme. Drummond Gjeometri është një metodë e afërt takim….të paktën për mua….dhe kjo ka qenë jashtëzakonisht e saktë. Ajo ka gozhduar në EUR / USD në mur. Kjo sinjalizoi se ku Euro hyri në hyrje ngjeshur….dhe tani është në veprim ngjeshur.

Chiao,

T. J. (Tajlandë dhe U.K.)

Unë jam i bindur se ju dhe z. Drummond janë marrëveshje e vërtetë…

Pas gjithë korrespondencën tonë, dhe të gjitha hulumtimet e mia në DG, Unë jam i bindur se ju dhe z. Drummond janë marrëveshje e vërtetë, dhe se DG shumë mirë mund të jetë ajo kursen karrierën time.

J.B. (Misisipi)

…Fjalët nuk mund ta theksoj sa duhet se si unë jam mirënjohës për punën që ju të dy keni bërë.

Juaji dhe metodologjia Charlie ka bërë mua që unë jam sot – një 22 vjeçar rishtar tregtar kryesor 2 shërbimeve këshillimore për [fshirë]. Unë jam ende duke qenë askund afër si një i plotë P&L'er por fjalët nuk mund ta theksoj sa duhet se si unë jam mirënjohës për punën që ju të dy keni bërë.

S.B. (Texas)

Ua, kjo është thjesht e mahnitshme. Aftësia DG në Listat shënoni është praktikisht unbeatable.

Ua, kjo është thjesht e mahnitshme. Aftësia DG në Listat shënoni është praktikisht unbeatable. Në rregull, mirë, atë që të gjithë ju mund të thoni në lidhje me automatizimin . . . ?

Çfarë do të jetë strategjia e përsosur është për të kombinuar rrjedhën e këtij treguesi në një numër të pafund të afateve dhe kanë atë të duket për nivelet HTP. Kur këto nivele janë afruar Prisni për rrjedhjen e të kthehet në të kundërtën të gjithë afateve të shumta të ulëta për të zbuluar se niveli i po e mban. Unë besoj se ju keni bërë diçka të ngjashme me këtë tashmë si ju kishte alluded. Kështu, le të kemi në atë! 😀

G.B. (Pennsylvania)

Unë kështu e vlerësojmë të gjithë mendonin se…

Përhap & Charlie…

Unë kështu e vlerësojmë të gjithë mendonin se, Puna dhe konsideratë me kusht që të P&Studentët L.

Të gjitha të mirë

D. G. (Kaliforni)

Por unë ende thonë se kjo është padyshim metodologjia e mira tregtare që kam drejtuar ndonjëherë nëpër. Nuk ka asgjë atje se edhe vjen afër.

(Nga një email të gjatë…)

… Dhe Po, ajo është një arritje [për të përfunduar këtë kurs]. Një person duhet të jetë i dedikuar për të mësuar këtë metodologji. Kjo është arsyeja pse unë personalisht mendojnë se kurrë nuk do të përdoret nga masa….nuk jemi të tregtarëve shumë pak atje të gatshëm për të vënë në kohë dhe përpjekje ajo kërkon për të mësuar atë saktë. Por unë ende thonë se kjo është padyshim metodologjia e mira tregtare që kam drejtuar ndonjëherë nëpër. Nuk ka asgjë atje se edhe vjen afër.

Falënderim!!!

R.R. (Londër)

Me bazë në kompjuter-trajnimit që ju keni krijuar është krejtësisht e mahnitshme.

Përhap, është për të harruar ma?

Vetëm një update, Unë jam tani në kalimin tim të parë përmes mësim 8. Me bazë në kompjuter-trajnimit që ju keni krijuar është krejtësisht e mahnitshme. Kjo sigurisht ishte një sasi e madhe e punës për ju. Unë jam mësuar aq shumë dhe edhe pse unë kam disa pyetje unë do t'i rezervoj për më vonë. Unë kuptim ritmi im është më i ngadalshëm se mesatarja, por nuk shqetësohet, Unë kam një shumë durim. Unë jam plotësisht shijuar seksionet e filozofisë dhe psiko si dhe. Unë do të vazhdojë të “bluaj” nëpërmjet ngacmuar nga çdo mësim.

Unë shpresoj se Kina është provuar të jetë një aventurë emocionuese për ju si premtuar.

R.B. (Maryland)

Unë do të doja që të ketë një Certifikata e perfundimit, ju lutem. . . .Unë jam i kënaqur me realizimin e thellë tim.

Hi Ted,

I përfunduar P&Mësimet L disa muaj më parë, dhe të vazhdojë të shqyrtojë dhe absorbuar materiale.

Unë do të doja që të ketë një Certifikata e perfundimit, ju lutem. Ndërsa unë të kuptojë se të paturit e një certifikatë nuk ndryshon aftësinë time si një tregtar, Unë jam i kënaqur me realizimin e thellë tim.

Unë jam mirënjohës për ju dhe Charlie përpjekje për të investuar në krijimin e Lessons, si dhe për qëndrimin praktik dhe bujare unë shoh të gjithë materialit. Unë të gjeni filmat në pldot.com shumë të vlefshme, shumë.

Unë aktualisht përdorin Neoticker EOD për vizatimin, dhe kanë krijuar P&Treguesit për L afateve të shumta. Unë pres të mësuar në lidhje me treguesit TradeStation reja, pasi ata janë lëshuar (përmendur në postimet e fundit forum).

Best Regards,

P. H. (Australi)

Unë jam i impresionuar me të vërtetë me sa mësimet tuaja janë të dizajnuara.

Mr. Hearne:

Unë jam i impresionuar me të vërtetë me sa mësimet tuaja janë të dizajnuara dhe të vërtetë të gëzuar duke punuar me 1-5…. Unë me të vërtetë besoj se ju dhe z. Drummond janë gjë e vërtetë dhe unë mendoj se kursi juaj është një mundësi e madhe. Unë nuk kam asnjë problem me të kostos. . . .

G.P. (Nju Jork)

…Unë kam bërë vazhdimisht fitimprurës për herë të parë në disa vite.

Hi Ted,

I gëzuar në masë të madhe e librit “Si të Make Money në tregun e ardhmja…Dhe shumë prej tij”, si dhe artikujt mbi faqen tuaj te internetit, dhe Mësimi 1. Ideja e rrjedhjes së energjisë nga afër ndeshjet perceptimet e mia dhe përvojën, dhe kjo është shumë interesante se si Drummond Gjeometri aplikon atë në tregjet. në të vërtetë, duke përdorur disa nga idetë në libër, si edhe nga “Letra e Energjisë”, Unë kam bërë vazhdimisht fitimprurës për herë të parë në disa vite.

T.F. (Illinois)

Deep Hipnozë Learning CD është e shkëlqyer…

Doja të mos e dini se thellë Hipnozë Learning CD është e shkëlqyer – shumë të relaksuar dhe të dobishme. Kjo tingëllon si ju keni bërë mjaft e kërkimit në fushën e mësimit të përshpejtuar dhe rreh binaural dhe unë u pyesin se çfarë CD që ju do të rekomandojë për të më efektive të nxitur frekuenca të ndryshme brainwave. Unë u përpoq [ fshirë] një numër i vjet më parë, por e gjejnë CD tuaj të jetë shumë më efektive.

s. s. (New Mexico)

Unë gjithashtu tani më vlerësojmë plotësisht punën që ju keni vënë në këto mësime. Çdo gjë tjetër atje është një gris-off relativisht.

Hi Ted,

Meqë ra fjala, duke u kthyer në DG është freskuese. Unë kam qenë rreth e rrotull që nga viti bri kam filluar, dhe unë tani shoh me qartësi parimet më shumë. Një gjë e kam mësuar, megjithëse, është se ka shumë mënyra për të qenë të suksesshëm. Unë kam zhvilluar disa sisteme që kanë kthimin mbresëlënëse, por ata janë të mërzitshëm.

Unë kam gravitated kthyer në një nevojë për tregti të pakufizuar, sepse ajo është më interesante. Pjesa e përditshme analitike e saj mbanë mua në jetë. Unë jam më pak se një dekadë larg pension, kështu që unë dua një metodë tregtare që do të mbajë mua të interesuar, si dhe fitimprurës.

Unë gjithashtu tani më vlerësojmë plotësisht punën që ju keni vënë në këto mësime. Çdo gjë tjetër atje është një gris-off relativisht. Unë jam veçanërisht në frikë të aftësinë tuaj të dukshme për të punuar me Charlie dhe paraqitjen e tij të ndërlikuar të këtyre parimeve. Ju keni bërë një punë të mrekullueshme të përkthimit. Ju janë të përgëzoi, miku im.

R L. (Arizona)

Kjo metodologji është mjaft emocionuese! Ju lutem pranoni mirënjohjen time…

Hi Ted,

Unë shpresoj të gjitha është duke shkuar mirë për ju në Kinë. Unë mendoj se ju atje dhe mos harroni ditët e mia mërgimtarëve në Xhakartë, Indonezi. Jetojnë dhe punojnë në një vend në zhvillim testuar vendosmërinë time emocionale dhe solli shumë gjëra në sipërfaqe.

Tani për arsye që unë jam shkrim….

Unë sapo përfundoi mësim 6 â € "kjo metodologji është mjaft emocionuese! Unë jam duke bërë hulumtimet e mia dhe shijuar atë. Ju dhe Z.. Drummond kanë bërë një punë të mirë me këtë, ju lutem pranoni mirënjohjen time dhe të kalojë njëjtë mbi kolegët tuaj.

Kind regards…..

P. s. (Washington)

Shumë mbresëlënëse deri më tani.

Përshëndetje Ted,

Unë jam i gëzuar mësimet shumë. Marrë vetëm nëpërmjet numrit mësim 3 në këtë kohë. Nuk është shumë e informacionit të tretet! Shumë mbresëlënëse deri më tani.

Unë nuk jam gati për më shumë mësime ende, por unë jam i ngacmuar dhe të shqetësuar për të filluar përdorimin e kaseta tuaj audio. Unë jam duke kërkuar përpara për të lexuar z. Drummonds’ Libri origjinal. Unë jam i ngacmuar shumë nga mundësitë e kjo metodë është ofruar. Unë nuk dua të nxitojnë përmes përvojës pse. Unë jam i vetëdijshëm se ky material duhet të tretet dhe i bëri të mi para se unë mund ta përdorin atë edhe.

falemnderit,

C. H.

A ka diçka që unë mund të bëj për të ndihmuar ju dhe Charlie. Mendoni se si energjia e vullnetit të mirë nga një nxënës të motivuar…

Hi Ted,

…Materiali është i shkëlqyer, dhe unë jam duke marrë një shumë nga këto MOGS. Ajo ndjehet si konceptet gradualisht janë duke u “thjeshtë” në mënyrë që unë conceptualize. Ju lutemi të përcjellë mirënjohjen time për Charlie.

Unë jam lëvizur për të ofruar ndihmë time, në rast se ka diçka që unë mund të bëj për të ndihmuar ju dhe Charlie. Çdo detyra të rëndësishme do të bëhet në fundjavë. Në bërjen e ofertës, Unë nuk kam asgjë të veçantë në mendje, përveç se ajo të kontribuojë vlerë në një farë mënyre. Mendoni se si energjia e vullnetit të mirë nga një nxënës të motivuar.

Urimet më të mira,

P. T. (Gjermani)

Ju lutem më falni për mos mbajtjen e tanishme ju. Unë mendova se mund të lindi ju me suksesin tim.

Emri im është P……O ….dhe kam blerë mësimet dhe treguesit nga ju ndoshta pesë vjet më parë. Ju lutem më falni për mos mbajtjen e tanishme ju. Unë mendova se mund të lindi ju me suksesin tim! (Unë të qëndrojnë larg nga forume chat dhoma etj. dhe një profil të ulët është ajo që mua më pëlqen më të mirë.) Unë kam tregtuar shumë mirë me metodat DG në E-mini S&P . . . .

P.O. ( Nju Jork)

Prezantimi i kursit është e madhe…

Përshëndetje Ted

…Në një tjetër temë, Unë jam në mes të mësim 2. Prezantimi i kursit është e madhe; kush po flet (veten apo Charlie) ka një zë të madh dhe është shumë i qartë. Ndërsa unë di shumë pak deri më tani, Unë mund kuptim se përmbajtja do të jetë i pasur.

D. J. (San Francisko)

[DG] është amazingly të sakta dhe nga një perspektivë e metodologjisë është jashtëzakonisht e pasur, elegante dhe të plotë në lidhje me konceptet e saj, mjete…

Ted Përshëndetje

Vite happy new. Shpresojmë që të gjithë është mirë me ju. Kam mbaruar 1-30 një kohë më parë dhe jam në fazat e fundit të kalojë 2 në atë… Ju lutem dërgoni fjalëkalimin pldot.com në lehtësinë tuaj…

Unë jam shumë i kënaqur që kam bërë vendim për të shkuar përpara me P&Gjeometria L… Ajo është amazingly të sakta dhe nga një perspektivë e metodologjisë është jashtëzakonisht e pasur, elegante dhe të plotë në lidhje me konceptet e saj, mjete… Dhe ju dhe Charlie kanë bërë një punë të madhe në zhvillimin e poshtme materiale deri… Nuggets e njohurive dhe koncepteve të filluar lidh dikur kam shqyrtuar mësimin Flow dhe filma shikuar ju / Charlie kishte postuar në faqen e internetit, si dhe mogs përditshme….Unë kam tregtuar me sukses shtator / tetor 06 shter në aksione Indeksi Gold…Në disa raste kam bërë disa gabime në monitorimin e LTP dhe exited fillim, etj…Rrugë e gjatë për të shkuar ende me të konsumojnë dhe operacionalizimit P&L, por unë jam tërësisht shijuar atë…

Faleminderit shumë,

P. G. (Indi)

[Mësimet] janë një pjesë e shkëlqyer e punës.

Unë shqyrtuar kohët e fundit mësimet përsëri ajo duhet të jetë edhe mbi një duzinë herë – Pyes veten a ka një çmim për P më të gjatë&Lexoj. Gjithsesi unë do të doja të ju përgëzoj dhe Charlie (përsëri) ata janë një pjesë e shkëlqyer e punës.

Gëzuar,

N. një. (U.K.)

Përgjithmonë mirënjohës për P&Mësimet L keni vënë së bashku me Charles.

Përgjithmonë mirënjohës për P&Mësimet L keni vënë së bashku me Charles. P&L është krejtësisht çdo gjë të tregtisë me, asgjë nuk është e humbur!

B.C. (Kostarikë)

Unë kam pasur rezultate të pabesueshme me P&Tregtare L.

…. Kërkuar për të dhënë falë përsëri për ju & Charlie për të gjithë ndihmën tuaj me tregtimin e mia. Unë kam pasur rezultate të pabesueshme me P&Tregtare L.

P&L Instituti online dhe mësimet elektronike kanë qenë një pjesë e pabesueshme e ndihmuar shoh P&L drita.

Shpresa ime është për të përmbushur ju të dy një ditë dhe shtrëngojnë duart tuaja.

Shumë më të mirë për ju të dy!

T.A. (Kolorado)

Të Mogs janë të shkëlqyera – edhe vlerë, ndërsa, …

Hi Ted,

I kënaqur rinovuar abonimin tim të institutit. Të Mogs janë të shkëlqyera – edhe vlerë, ndërsa, mendje ju ndihmon pasur disa qartësi për të filluar me :-) (që unë mendoj se unë bëj tani). Në fakt duke folur për seri vetë ishin të vlefshme – Ato hershme nudged mua në drejtimin e duhur me planin tim tregtare (në fakt ata mund të kenë qenë quajtur më pak është më shumë).

T.H. (Atlanta)

Pa mjetet DG unë do të dalë me siguri në treg për një humbje e madhe.

(Nga një tregtari Singapor…)

Unë kam marrë njoftimin tuaj që përmban treguesit DG dhe librezës së përshkrues. Falënderim. “Rreth treguesve, Unë kam shtuar zarfat për tregtim tim. Zarfat janë shumë të dobishme, argëtim të mirë, dhe unë t'i përdorë ato për të përfituar të madh. Ata kanë ndihmuar mua të jashtëzakonshme në tregtinë e mia. I shmang të paktën një fatkeqësi në S&P…. Përmes metodologjisë tim të tjera kam shitur në indeksin e 1245, pastaj shkoi për të fjetur. Unë u zgjua me një goditje vrazhdë për të gjetur se unë kam qenë në të thellë barazim-down. Urtësia normale tregu dikton se unë duhet të marrë humbje dhe dalje në një herë, edhe në seancën Globex. Jo këtë herë. I vendosur për të marrë një vështrim në treguesit DG dhe gjeti një çift i pikave të forta të rezistencës që mund të ndaluar ngritje në rrugën e saj, në shkallën më të lartë, ET javore. Unë qëndrova terren tim besim. Çfarëdo niveli im i Drummondacy I dukej për të thirrur atë të saktë dhe siç e kam thënë, Tregu bërë një tërheqje në shkallë të plotë. Pa mjetet DG unë do të dalë me siguri në treg për një humbje e madhe.

— W.C. C. (Singapore)

Unë të gjeni diçka të dobishme në mësimet çdo ditë…

“Faleminderit për të qëndruar në krye të gjërave. Unë jam dita-bono tregtare dhe duke bërë mjaft mirë, falemnderit. Unë të gjeni diçka të dobishme në mësimet çdo ditë…. Good job formatimit “Pyetjet për të kërkuar” në llojin tregtare ngjeshur. Gjithkush dëshiron një “vendosur e rregullave” por unë do të shumë më tepër të ketë një grup të pyetjeve për të kërkuar nën rrethana të caktuara dhe kanë përgjigjet udhëheqin rrugën.”

C.B. (Kaliforni)

Faleminderit për një trup të mahnitshme të punës.

Përhap,

Rishikimi ime e mësimeve është paguar jashtë, siç është këshilla Charlie në lidhje tickitis. Faleminderit për një trup të mahnitshme të punës.

John G. (South Carolina)

the [Mësime] janë interesante për të thënë së paku. Perspektiva ime ka ndryshuar tashmë…

Ted Mirëmëngjes,

Kam vënë re se ju jeni të paturit e një prej atyre ditëve të vjeshtës levend deri atje.

mirë, deri tani mirë. Unë kam qenë duke shkuar nëpër mësimet e hershme. Ata janë interesante për të thënë së paku. Perspektiva ime ka ndryshuar tashmë në një farë mase nga ajo që kisha mësuar më parë.

Unë kam qenë edhe duke u njohur me treguesit për TradeStation se ti më ke dërguar. Siç e kam përmendur, I use P&L për equities analiza dhe për të marrë një pamje më të gjatë. Kam vënë re se ka disa tregues plotësuese që janë të dobishme për vizatimin tremujore, vjetor, pesë vjet, etj. korniza kohore. Do të jetë e mundur për mua për të marrë ato indikatorë shtesë? Unë do të really appreciate it. Deri tani, Unë kam qenë duke përdorur excel spreadsheets të hartojë këto periudha dhe si ju mund të me mend se kjo merr një kohë të gjatë vetëm për të rinovuar një tabelë.

Thanks in advance.

J. M. (Virginia)

Unë kam gëzuar shumë sukses dhe shpërblim nga DG dhe seminar juaj disa vjet mbrapa.

Hi Ted,

Unë shpresoj të gjitha është mirë me ju. Vetëm të kërkuar për t'ju bjerë një vijë për të parë nëse ju jeni ende në dielave dhe në qoftë se kështu, ku? Edhe, duam të ju pyes në lidhje me përpjekjet tuaja për të inkorporuar në treguesit DG Screen Radar? Unë kam gëzuar shumë sukses dhe shpërblim nga DG dhe seminar juaj disa vjet mbrapa. Unë kam qenë duke bërë back-manuale testimit studimet tani, përfshirë disa nga Indictors DG, dhe ajo më kujton ditët e vjetër, vetëm duke bërë gjëra me dorë. Unë jam duke u përpjekur të vërtetë të matur se sa mirë patters specifike ose të mbajë ose të thyer….

Sinqerisht,

J. B. (Çikago)

Unë i realizuar artistikisht në qoftë se Mark përmend vetëm këtë sistem një, ajo duhet të jetë e mirë…

Hi Ted,

Unë vetëm faks off deklaratën Non-Disclosure. Unë mund t'ju siguroj informacioni juaj është i sigurt me mua; Unë kurrë nuk diskutojmë se çfarë unë jam duke bërë me askënd. . . . . Unë tregtohen mallrat përsëri në 80 për një kohë dhe shumë e shumë theu edhe pas bakrit u limitin poshtë një natë ndaj pozicionin tim. Kjo metodë tingëllon ashtu si atë që kam nevojë. Unë kam lexuar dhe ri-lexuar dy Mark Douglas’ libra, i cili është ku unë kuptova në lidhje me P&L. Unë i realizuar artistikisht në qoftë se Mark përmend vetëm këtë sistem një, ajo duhet të jetë e mirë; edhe pse ai e ka përdorur atë në kontekstin e analistit qenë të gabuar në absolute "e tij’ Supozimi e poshtme të ditës. Shikojmë përpara për të mësuar se si të përdorin P&L. Faleminderit Ted.

James

S'është nevoja të thuhet, në krahasim me kurset e tjera dhe libra atje, kjo rrahje ata larg. Falënderim!

Përhap,

Vetëm një shënim të shpejtë për të le ju e dini se sa unë jam i gëzuar kursin. Unë vetë një dyqan kabinetit, e cila kërkon vetëm rreth 1-2 orë në ditë të vëmendjes sime, kështu që unë jam në gjendje për të shpenzuar shumë kohë në mësimet. Unë jam në mësim 8, dhe kanë bërë shumë nga mësimet dy herë, dhe unë të ndjehen unë kam një zotërim të mirë në materialin në këtë pikë. Unë jam mirënjohës për Mark Douglas përmendet për P&L në librin e tij. Ju jeni të dy në të njëjtën faqe, si unë jam i sigurt se ju e dini. Librat e tij dhe ky kurs përshtaten shumë mirë së bashku. S'është nevoja të thuhet, në krahasim me kurset e tjera dhe libra atje, kjo rrahje ata larg. Falënderim!

J. J. (Arizona)

Absolutisht e mahnitshme !!

Përhap,

Unë kam qenë i tërhequr pika dhe linjat në tregun e grurit për të kaluarën 2 javë, dhe kjo është absolutisht e mahnitshme se si tregu do të prekë, ose thjesht të thyejnë një nga linjat dhe pastaj kthehet rreth për disa ditë, lëviz tek një tjetër e linjave pastaj stopimit, dhe kështu me radhë…

Tani për tani, Gruri ka drejtuar në një linjë rezistencë Mujor (5/3 Unë mendoj se), dhe ajo është kthyer përreth dhe u zhvendos poshtë. Kjo rezistencë nuk u gjet në tabelë Weekly pse. Ajo u gjet në tabelë të përditshme. Tani për tani, Unë jam filluar të pyes veten se si të gjitha kornizave të ndryshme kohore bashkëveprojnë, sepse linjat duhet të jenë të vlefshme në të gjitha limitet kohore që ata të paraqiten në. Por vjetor, tremujor, Masa mujore dhe madje edhe kështu ngadalë që përditshme dhe javore mund të shkojnë lart e poshtë disa herë ajo duket para mujor, tremujor, dhe vjetore janë përfunduar duke luajtur jashtë. Kjo është pak konfuze në këtë pikë, por me të vërtetë shumë interesante. Unë jam si shpresë dhe optimistë që unë do të jetë në gjendje për të bërë disa para me këtë metodë.

My best regards,

C. H. (Ohio)

Unë jam përulur dhe të dyja i habitur me atë që keni mësuar mua….

Ted dashur,

Unë sapo kam mbaruar të gjitha mësimet 1 përmes 5.

Unë jam përulur dhe të dyja i habitur me atë që keni mësuar mua.

Unë jam aq mirënjohës për ju për këtë informacion. Unë do të përpiqet dhe të mos bëhet shumë i butë dhe emocional këtu, por fjalët nuk mund ta shprehin eksitim tim absolut në lidhje me metodën e Drummond, dhe mirënjohjen time për ju për mua duke i dhënë akses në këtë informacion!

Nëse mësimet 6 përmes 30 janë aq i mirë sa 1 përmes 5, atëherë unë kam qenë i nxehur dhënë Grail Shenjtë për jetën.

Siç kam shkruar fillimisht për ju, Unë kam shpenzuar para soo shumë në informata soo shumë pavlefshme, që unë mund të vështirë të besoj se kam gjetur kurrë këtë informacion në dispozicion pavlefshëm për mua. Kjo është një mrekulli! Unë jam i bekuar përtej të kuptuarit tim.

Nga thellësia e zemrës sime, Unë ju falenderoj Tedin, dhe ju falenderoj Charles Drummond ku ndonjëherë ju jeni.

shumë të mirë e mia për ju të dy,

K.F. (New Jersey)

… – thellësinë dhe detaje është përtej çdo gjë tjetër që unë kam përjetuar në botën e tregtimit.

Përhap:

Shumë faleminderit për kodin.

Duhet ta instaloni mësimet e tjera ende apo thjesht prisni derisa të shkoj atje. Do të kam nevojë për një kod të ri kur kam instaluar ato?

Reagimi im fillestar për librat dhe mësimet e para është shumë i kënaqshëm – thellësinë dhe detaje është përtej çdo gjë tjetër që unë kam përjetuar në botën e tregtimit. Tani unë jam me të vërtetë të etur për të vazhduar dhe të shkojnë në distancë. Është e qartë se nuk është një kurs i shkurtër, por patjetër diçka të vlefshme për të punuar me.

Kind regards,

B. L. (U.K.)

Kjo është ajo që unë e quaj një kurs WOW…

Hi Ted,

CD hipnozë e juaja ishte aq i mirë që të vënë mua në gjumë…Zëri juaj është mjaft i relaksuar….I use CD për të marrë në zonën e…edhe pse unë nuk tashmë përdorin ndërmjetësimin dhe Budizmi.

Pranuar një kërkesë për opinionin tim në kursin tuaj…Nga [Në. K. C. ]. Sigurisht ai do të blejë…Unë jam një besimtar DG!!!!

Hapur për të bërë një referim për sa kohë që unë mund të merrni në treg për të lënë portofolin e saj të hapur për mua.

Faleminderit për ndihmën e shtuar e P&L unë do të jem këtu për një kohë. Really love the 6/5’s, 5/2’s and multiple time frame exhausts. Ajo është befasues!!!!

Kjo është ajo që unë e quaj një kurs WOW. Unë bëra një gabim sot…Facebook ndalesa e mia, ndërsa lidhja tregtare një 8:30 numër…ajo duhet të ndihmojë me mend tani e tutje. Ishte poshtë më shumë se $1000 sipas kontratës dhe përfundoi ditë deri $1400 për kontratë. Ishte në gjendje për të qëndruar me tregtinë e mia sot, sepse kam pasur besim javore 5/9 & 6/1 ndalimin e rritjes së çmimit!!! Kjo duhet të jetë duke menduar TOP përditshme & Javore në R e Largët, ndërsa mujore ishte në përfundim PLdot në afërsi R. (6/5 Edhe!!) It gave me confidence to sell ’em again…….atë që një udhëtim poshtë për të refresh javore dot! Pastaj 4095 shënoni shkoi në Far S, ndërsa Daily Pranë në S….bought ’em!!!!! Jashtë në refresh PLdot Daily!!!! Ora Weekend për mua! Keni një fundjavë të madh Tedin!

B.C. (Kanadë)

Edhe një herë, në qoftë se ju keni dikë shprehur dyshime në lidhje me programin ose që duan të flasin me një trup të vërtetë, ata kanë email ose thërrisni mua.

Shumë faleminderit Ted. Unë do të përdorin të njëjtin kod të sigurisë në treguesin Flow.

Ajo që unë me të vërtetë si për TradeStation është ajo lejon mua një lidhje të cilat unë mund të përdorni në shtëpi apo zyrë. Thanks again për mua lejuar këtë privilegj me treguesin tuaj Flow.

Unë jam i ngacmuar në lidhje të re “ecin nëpër” Tipar më TradeStation. Nëse keni ndërmend të lejojë “ecin nëpër” me ndonjë tregues mbi ekranet përfshirë ato që lidhen jo Drummond, Unë mendoj se ju mund të ketë një të vërtetë të përgjithshme TradeStation programin qëllim add-në në duart tuaja. Ne të gjithë nevojë për këtë.

Edhe një herë, në qoftë se ju keni dikë shprehur dyshime në lidhje me programin ose që duan të flasin me një trup të vërtetë, ata kanë email ose thërrisni mua. Unë do të jenë të lumtur për të folur me ta.

Bisedoni me ju para se të largoheni,

B. N. (Alabama)

Falënderim, Falënderim, Falënderim! …. Çfarë mishit në atë mësim!

Hi Ted,

Them FALEMINDERIT Charlie, Falënderim, Falënderim! Për marrjen filmin deri sot.

Unë plotësisht përshëndes idenë e Charlie e filmave, një blog me reagime, dhe shpresojmë se një dhomë chat për reagime jetojnë me Charlie.

Si një total mënjanë, Unë u shkuar prapa mbi Mësimin 20 sot. Çfarë mishit në atë mësim! Tani pasi unë jam i aftë me feebly Drummond Gjeometri, Rishikimi mësim të vërtetë e ndihmon. Unë vetëm mund të imagjinojmë se sa e madhe kjo mund të jetë me të gjitha tanishme, input në kohë reale nga Charlie.

Ju lutem tregoni atij se si unë jam i etur për shënimet e tij të vazhdueshme dhe informacione. I kontrolloni faqen e internetit çdo ditë duke pritur.

Me këtë lloj të informacionit arsimor dhe reagimet që ju mund të kenë nevojë dhe Charlie të rivlerësojë çmimin e programit tuaj. A keni parë akuzat e bëra nga çmimet Investools (investools.com) ?

Thanks again Ted.

Duke pritur me durim, edhe disi durim, për një softuer të ri.

B. T. (Arkansas)

Faleminderit për konsultim tuaj në Çikago. …, Kam pasur suksesin më të madh që kam përjetuar ndonjëherë gjatë javëve të ardhshme dhe muaj.

Përshëndetje Ted,

Unë shpresoj të gjitha është mirë me ju. Unë mendoj se ju jeni diku në Azi dhe vetëm fillimi për të marrë vendosën në deri tani. Unë vetëm të kërkuar për të prekur bazë përsëri me ty dhe thonë faleminderit për konsultim tuaj në Çikago. Unë me të vërtetë gëzuar ditën dhe wish I kishte më shumë kohë për të diskutuar me ju DP.

Dosido, pasi kam marrë përsëri në punë kam pasur disa javë të zënë me rregullatorët dhe pastaj shkoi në Kanada për një pushim të. Kur kam marrë përsëri në tregti, Kam pasur suksesin më të madh që kam përjetuar ndonjëherë gjatë javëve të ardhshme dhe muaj. Pra, konsultimi më shumë se paguar.

Veçanërisht, një nga pikat e menjëhershme që unë mendoj se ndihmoi mua ishte kur ju përmendët idenë e Listat tërhequr na në monitor ose disi duke shkaktuar një shtet tip pasiv hipnozës, ..se tregjet duhet të punojë për mua, dhe jo më për tregjet… Ose diçka për këtë qëllim. Që dukej më e vështirë për të goditur, dhe unë besoj se ajo bëri një ndryshim.

Unë jam shumë i zënë në punë – Por kam ndërmend të shpenzojnë më shumë kohë me l kurs dhe të vazhdojë për të fituar përvojë. Ju lutemi të shpreh mirënjohjen time për Charlie, si dhe.

falemnderit

J.B. (Çikago)

Kjo detyron mua që të mendoj…. ju nuk japin kënaqësi e çastit ….

Hi Ted,

Unë jam i gëzuar rrugën materiali juaj është paraqitur. për një gjë, ajo detyron mua që të mendoj rreth asaj se si të aplikoni taktikat tregtare në vend të pasivisht u tha se çfarë të bëjë. shembuj tuaj janë edhe të mira për shkak se ju nuk vini qershi të vërtetë e madhe (në mend pas kuvendit) struktura. gjë që e bën të pyes veten nëse kjo nuk është një lojë rastit pas të gjitha. dhe rrit vendosmërinë time për kompjuter-test gjitha strategjitë para përdorimit aktual.

megjithatë unë do të mendoj se ju merrni disa njerëz që blejnë këtë kurs, por kurrë nuk mbarojnë studiuar atë në mënyrë të detajuar, sepse ju nuk ofrojnë kënaqësi e çastit.

Faleminderit Ted. Filma reja nga Charlie janë jashtëzakonisht të dobishme – me aplikimin e materialit dhe duke ndihmuar metodat tregtare të zhytet në. Aktiviteti tregu është aq e tanishme, dhe në fakt monitorimit të njëjtat të dhëna, Unë të gjeni këtë shumë të vlefshme, praktike dhe të kënaqshme. Kjo është një mundësi e madhe për mua.

falemnderit.

P.E. (Wisconsin)

Absolutisht e shkëlqyer!

Hi Ted,

Unë vetëm mendova se do të le ju e dini që një pjesë e sigurisht unë jam i gëzuar më, nga larg, është seksionet Psikologji. Absolutisht e shkëlqyer!

Ajo vë në fjalë shumë e punë që unë kam qenë duke bërë gjatë fundit 10+ vjet pa qenë shumë i fshehtë. Nuk është se unë nuk jam duke shijuar pjesën tjetër, por ajo është e re kështu që unë jam duke punuar në atë, por gjëra psikologjia është më shumë një pasion sesa tregtare kështu që vjen lehtë.

Gëzuar,

J. një. (Kolorado)

Urime për të bërë një punë të madhe në kurs!

Urime për të bërë një punë të madhe në kurs! Organizimi i mirë, shkurtër dhe me vend, ilustruar mirë, dhe ushtrimet shkëlqyer. Unë veçanërisht pëlqen mënyra që ju inkorporuar rrjedhën nga fillimi.

C. B. (Texas)

Fjalët e këshillave të një tregtari duke marrë kursin…

“Një gjë tjetër, dhe ndoshta më i rëndësishëm…Unë jam i bindur Charlie është “gjë e vërtetë,” thotë se individ të rrallë që është një tregtar shumë i suksesshëm dhe gjithashtu i pëlqen për të mësuar të tjerët…Ted dhe se ka punuar shumë e vështirë për dy vjet për të vënë së bashku këtë paketë. Unë mendoj se është e shkëlqyer.”

C.B. (Texas)

Një shumë të organizuar, konciz, qasje për tregtim…

Mendova se deklarata juaj në internet ishte shumë i mirë në atë që i dha një shumë të organizuar, konciz, qasje për tregtim…dhe kjo reflektohet shumë të ngushtë si unë jam i afrohet tregtare në kohën aktuale.

K.C. (Çikago)

Ju keni arritur një marrëveshje e madhe. Kjo është një punë e mirë.

Unë e vlerësoj kohën e kaluar ju me mua javën e kaluar overviewing përpjekjet që ju keni vënë me radhë zhvillimin e P&L Shkolla. Ju keni arritur një marrëveshje e madhe. Kjo është një punë e mirë. Përgëzime!

R. një. (Tennessee)

Faleminderit për kohën e mrekullueshme që ne kaluar mbrëmje të tjera. Ajo ishte shumë interesante…

Faleminderit për kohën e mrekullueshme që ne kaluar mbrëmje të tjera. Ajo ishte shumë interesante dhe unë jam i gatshëm për të rifilluar udhëtimin tim në një kuptim më të mirë të P&Metodologjia L. Ju keni qenë shumë i saktë në shpjegimin përpjekjet tuaja dhe qëllimet.

Ajo. M. (Illinois)

Unë kam një ndjenjë të thellë mirënjohje për Ted dhe Charlie dhe uroj sukses të gjithëve pa ndërprerje me DG

Hi Ted,

Unë mendova se do të marrë këtë mundësi për të ndarë një pak të asaj që unë kam qenë duke bërë me DG kohët e fundit.

Së pari një sfond pak. Unë kam qenë nëpërmjet 30 Mësime 3 herë tani. Megjithatë, I dukej me të vërtetë luftojnë me qëndrueshmëri e mia. Nuk do të jetë herë në të cilin unë mund të shohin dhe interpretojnë atë tregu u bërë, por herë të tjera unë duket të jetë krejtësisht jashtë kontakt.

Unë tani jam duke filluar të ketë konsistencë në tregtinë tim dhe unë ia atribuojnë këtë në dy pikat kryesore të përqëndrimit.

I parë, Unë kam ndryshuar ndjeshëm fokusin e mia me DG me atë të “Humbja e Push PLDot”. Ky koncept nuk e goditi mua deri në seminar maj dhe madje edhe atëherë ajo nuk zhytet në menjëherë. Por më shumë kam përqendruar në këtë aspekt të DG, më shpesh kam ndjerë në një mendje me tregun. Meqë ra fjala, filma në Institutin ndihmojë me të vërtetë këtu.

Komponenti i dytë është që kanë të bëjnë me psikologjinë time personale. Në këtë pikë, Kam filluar marrjen e informacionit nga Dr. Van Tharp. Dr. Biznesi Tharp është të ndihmojë tregtarët kryer në nivele të lartë me marrjen e tyre të përqëndrohen në sistemet e besimit të tregtarëve të lartë. Specifike, ai paraqiti konceptin e një ideje të ulët të rrezikut tregtar. Kjo ishte një pikë e madhe kthese për mua.

Kur kam kombinuar teorinë e një tregti të ulët të rrezikut me humbjen e një shtytje Dot PL, tregtare tim pothuajse menjëherë u bë më e qëndrueshme. Unë tani nuk kanë Runaways, ngrin, panik apo çfarëdo të tjera “Dhimbje në rritje” që unë kam përjetuar herë.

Dosido, Shpresa ime është se ky post do të shërbejë si një inkurajim për të gjithë ata që ende mund të mundje me qëndrueshmëri në tregtinë e tyre.

Unë kam një ndjenjë të thellë mirënjohje për Ted dhe Charlie dhe uroj sukses të gjithëve pa ndërprerje me DG.

Për suksesin tuaj,

M.H. (Minnesota)

Duke qenë një tregtar dhe të mësuarit P&L ka ndryshuar jetën time

Duke qenë një tregtar dhe të mësuarit P&L ka ndryshuar jetën time. Mësoni më tepër nëpërmjet shqyrtimit të mësime për mua është në vazhdim e sipër, si ndryshimin e naftës në makinë, por gjithashtu ka diçka të re nga koha në kohë si ju e gjykojnë të arsyeshme do të jetë gjithashtu një PLdot bukur ri-freskët, nga babai i P&L.

C.K. (Kansas)

YDG është edhe më e shkëlqyer se kisha imagjinuar dhe se unë jam në lulëzim vetëm larg nga koha dhe përpjekjet që duhet të kishte shkuar në këtë për ta sjellë atë deri në pikën ku është tani

Hi Ted,

Kjo është [Ajo. B. ] shkrim.

Unë besoj se unë kam ardhur për një realizim të rëndësishme në lidhje me bazën themelore për Drummond Gjeometri (DG). Para se të blerë kurs, ne sigurisht përgjigjej si unë kishte shumë pyetje rreth materialit. Një nga pyetjet që unë të kërkuar për të pyetur, por kurrë nuk e bëri ishte përgjatë këtyre linjave: Si e bën marrëveshje me DG ngjarjeve të reja që lëvizin në tregjet? Unë nuk kërkoj, sepse kurrë nuk kam gjetur një mënyrë për fjalë atë në një mënyrë të tillë që ju do të dini se çfarë unë do të thotë. Ndoshta kjo ishte sepse unë me të vërtetë nuk e di, por, në çdo rast, Unë mendoj se kam përgjigje këtë të mi dhe unë do të doja të di se çfarë mendoni. I parë, megjithëse, disa sfond… [Pjesë e madhe harruar, describing a stock trade where DG analysis predicted a major up-move before the news was public… ]

Kështu, si këto mendime janë të ardhur për mua javën e kaluar, Unë fjalë për fjalë nuk mund të merrni nga karrigia. Përveç të menduarit “Ku ishe kur unë kam një pasuri të vogël në duart e mia,” Mendova se, në qoftë se unë kam të drejtë në lidhje me këtë, atëherë DG është edhe më e shkëlqyer se kisha imagjinuar dhe se unë jam në lulëzim vetëm larg nga koha dhe përpjekjet që duhet të kishte shkuar në këtë për ta sjellë atë deri në pikën ku është tani.

Përsëri, Unë do të doja që ju jeni në mendimet e gjithë kjo, dhe unë pres që të përgjigjen tuaj.

Ju uroj një ditë të mirë,

E.B. ( Illinois )

Unë kam qenë i habitur shumë nga sa mirë nivelet Drummond punojnë me euro…

Hi Ted,

Faleminderit për të gjitha informatat më poshtë – Unë do të duken shumë afër në të gjitha Mogs që ju të përmendura.

Në këtë pikë, Unë jam ndjenjë se unë kam një kuptim mjaft të fortë të P themelore&L, por do të doja që të ketë një kuptim më të mirë të drejtimit që Charlie Drummond po ndjek me këto tregues të rinj. Me Mogs bërë në baza ditore, kjo duket si mënyra më e mirë për të kuptuar më plotësisht proceset e tij mendonte dhe për të marrë më të mirë në pasqyrë se si të tregtisë me sukses.

Unë jam i lumtur për të dëgjuar se lidhja tregtare është duke shkuar mirë – Unë rrinë kryesisht me euro në këtë pikë, si ajo duket të jetë tregu se unë jam më shumë në sync me. Unë kam qenë i habitur shumë nga sa mirë nivelet Drummond punojnë me euro. Ditët e fundit, Për shembull, Çmimi shkoi brenda një tik-tak të rezistencës afër dhe pastaj mori veten jashtë. Unë jam i sigurt që ju jeni duke përdorur për këtë lloj të saktësisë deri tani, por ajo është mjaft e pabesueshme për të parë se si një i ri P&Lexoj.

Thanks again për ndihmën tuaj – I vlerësojmë shumë atë!

Best Regards,

R.J. (Zvicra)

I shkëlqyer….

Përhap,

video juaj është e shkëlqyer udhëzim, Unë pres që të punojmë me të dhe të mësuarit se si të përdorin treguesit e reja.

falemnderit

A.C. (Michigan)

Unë jam i kënaqur që ju jeni të vërtetë të sinqertë në ndihmën klientët tuaj të ardhshëm

Hi, Përhap,

Faleminderit Ted për futjen mua për 3 tregtarët themeluar; ata kanë ndarë me mua besimin e tyre në përdorimin e softuerit DG. Unë vlerësoj se shumë. Unë jam i kënaqur që ju jeni të vërtetë të sinqertë në ndihmën klientët tuaj të ardhshëm.

M.M. (Nju Jork)

“Nëse ju jeni të gatshëm për të bërë angazhim në kohë dhe energji, Metoda Drummond është definitivisht ia vlen” - Mark Douglas

Nga një internet postimit…

Unë kam qenë duke lexuar faqen e internetit Gjeometri Drummond dhe aty ishte një mbështetje nga askush tjetër pos Mark Douglas. I dërguar një email tek z. Douglas kërkuar atë për të dhe këtu është përgjigjja e tij:

“Nëse ju jeni të gatshëm për të bërë angazhim në kohë dhe energji, Metoda Drummond është definitivisht ia vlen.”

R.A. (Kaliforni)