Informacione të detajuara Software

DG2 “Walk-Forward” program

DG2 Lite IconDG2 Pro IconDG2 Suite IconDG2 Plot IconDG2 SetUps IconDG2 Pipes Icon

DG2 “Walk-Forward” Enhancements Software

Të gjitha këto paketa software DG2 kanë aftësinë për të shfaqur përpara shëtitje-ups vendosur tregtare. Ne besojmë se ky tipar i fuqishëm i ri do të bëhet një nga aspektet më të vlefshme të programeve. Kjo është një mënyrë unike për të kujtoj të fuqishme në treg, për të trajnuar mendjen, për të testuar propozimet tregtare, dhe për të fituar aftësi dhe besimin si një tregtar.

Problemi:

TradeStation nuk lejon ecin përpara testimin në konfigurimin e tij normale. Dhe edhe në qoftë se ai e bëri, problem për tregtarët Gjeometria Drummond do të mbetet. Ne duhet të shohim informacion ecin përpara në afatet e shumta dhe në disa Listat në të njëjtën kohë, kështu që ne mund të duhet të shohin dhe të vlerësojnë të gjithë-rëndësishme ndër-marrëdhënie midis afateve. Qëllimi ynë është kështu për të rinovuar një tabelë brenda ditës (dy herë- dhe shënoni të bazuara), një bar në një kohë. Dhe ne duam të rinovuar të larta Listat periudhë kohore të tilla si përditshme, javor, mujore, si dhe. Për më tepër treguesit ne i përdorim janë të bazuara në kodin ndonjëherë komplekse, dhe në punën tonë të zhvillimit që ne mund të ballafaqohen me çështjet lart dhe përpunimit që kufizimet vend në atë që është e mundur. Kështu kjo çështje të ecin përpara-testimit dhe trajnimit në të kaluarën ka prezantuar na me pak e një dileme.

Zgjidhja:

Ne kemi punuar një zgjidhje për këto çështje dhe besoj se kemi kemi krijuar një mjet shumë i vlefshëm. Walk-Forward charting ka prodhuar përmirësime të konsiderueshme në aftësinë tonë për të trajnuar perceptimet tona, të testuar hipotezat tona, dhe mprehin rregullat tona tregtare. Kjo është një ndërtues i madh besimin dhe mund të bëjë një ndryshim thelbësor në mënyrën se si e kupton marrëdhëniet ndërmjet afateve dhe kështu se si një tregton. Kryesisht në zhvillimin e këtij qasjen tonë ka qenë për të lartë-jack llogaritjet native Të dhënat TradeStation lumë dhe të shkurtër prerë TradeStation së tregues, por ruajnë aftësitë e shkëlqyeshme TradeStation e charting.

Ne detaje hapat e nevojshëm setup në dokumentacionin dhe film konfigurimit poshtë. Hapat janë të ngjashme për të gjitha paketave software, pse software të nivelit të lartë do të lejojë funksionimin e më shumë se të bëjë mjetet hyrëse.

Potenciali:

Koha do të tregojë nëse ky mjet do të sjellë Gjeometri tregtarët Drummond llojin e përmirësimeve që kemi parashikuar. Por e konsiderojnë: ky mjet zbatohet siç duhet mund të gjenerojnë ekuivalentin e një dekadë eksperiencë tregtare në disa javë. Ajo mund të gjenerojnë një ndryshim të konsiderueshëm në këtë element më kritike të psikologjisë tregtar. Dhe kjo mund të shpejt të zbulojë të metat në të kuptuarit e një tregtar i periudhës kohore tregtimit të shumëfishtë, dhe po aq shpejt zbulojnë përmirësimet si aftësi e një tregtar i përmirëson.