Informacion të detajuar kurs

Drummond tonë të re “Në një mësim” Quick-Start Kursi

DG2 Trade Icon

Rruga më e shkurtër dhe më e sigurtë për të kuptuar konceptet themelore

Interesuar në Drummond Gjeometri? Dëshironi një të plotë, fast-paced vështrim? Kurs të shpejtë-start tonë do të merrni ju dhe drejtimin në nën tre orë.

Ky kurs ka për qëllim për të tregtarit që dëshiron për të kuptuar bazat e Drummond Gjeometri. Me këtë kurs nën rrip tuaj, ju do të jetë në gjendje të aplikojnë konceptet tregtare në tregtinë tuaj personale dhe dëshmitar për veten e fuqishme mbështetëse DG dhe nivelet e rezistencës.

The “Kursi shkurtër” përmban të gjithë e koncepteve themelore të Drummond Gjeometri. Ne kemi bërë këtë kurs bazë në dispozicion në mënyrë që ju mund të gjykojë për veten fuqinë dhe efikasitetin e metodologjisë. Ju do të shpejt të shihni se si këto të fuqishme të reja mbështetëse dhe rezistenca nivelet mund të jetë. Kursi mbulon të gjitha konceptet thelbësore: Pldot, linjat e përfundimit DG, Zarf Drummond, the 1-6 Zonat, Llojet e Trading, Periudha kohore koordinim, disa plane themelore të tregtisë, më shumë.

Ky kurs nuk është projektuar për “One-Time-Vetëm” shikimin. Kur ju regjistroheni në kurs ju do të keni qasje të përhershme në materialin dhe mund të përdorin atë si një referencë e vazhdueshme për mbështetjen e vendimit tuaj tregtare.

Nëse ju pëlqen ajo që ju shikoni dhe duan të shkojnë më tej, atëherë investimi juaj në kurs të shkurtër do të mbajnë përpara për të ndonjë nga Gjeometria Drummond tona seminare dhe kurse të avancuara tregtare. Ju mund të zbresë koston e këtij “Quick-Start” ose nga natyrisht ndërmjetëm apo seri të plotë të Drummond klasik 30-Mësimi standard ari profesionale tregtare kurs. Për më tepër ju do të keni të drejtë për zbritje në DG software. Çmimet e veçanta zbatohen për “DG në një mësim” studentët për DG2c_Pro ose DG2c_Pipes software.

Parakushte: asnjë. Një jo-zbulimi formë është e nevojshme.