Mirë se vini në faqen e mbështetjes Gjeometri Drummond

Mbështetje

ju lutem Shkoj këtu për mbështetjen e instalimit.
If you do not find your issue addressed there, ju lutem let us know përmes emailit dhe ne do të përgjigjet ASAP. Në përgjithësi ne përgjigjemi menjëherë dhe në raste të tjera brenda 24 ore dhe, rrallë, pas disa ditësh.