Track Records nga një tregtari Drummond

Annotated trade study charts

Këtu janë disa dokumente interesante të përbashkëta me ne nga një prej tregtarëve me përvojë tona Gjeometria Drummond.

Këto janë përpiktë ecin përpara-studime të krijuara nga një tregtar vepron Drummond në një nivel të lartë.

Ata tregojnë potencialin e metodologjisë dhe të bëjë për shikimin imponues.

Klikoni mbi ndonjë imazh për të parë atë të plotë-size.

GBPUSD

EURJPY

S&P E-Mini

USDCAD

SHBA T-bono

HD dhe Stoqe JPM

Informacione të mëtejshme

Ju lutem mos harroni se performancës të kaluarën nuk është garanci për të ardhmen gain.We duan që ju të tregtisë në mënyrë të sigurtë.
Ju lutem lexoni tonë zbulimi rrezik.