Screenshots

Screenshots e softuerit tonë dhe Trading Set-Ups

Këtu janë disa screenshots e softuerit tonë dhe tregtimit set-ups.
Mouse-mbi çdo tabelë për të parë një përshkrim të, klikoni mbi ndonjë imazh për të parë atë të plotë-size.
Vizitoni tonë Learning Center për më shumë informacion.