Këtu janë disa pyetje të shpeshta rreth Drummond Gjeometria dhe kurs profesional tonë tregtare:

Sa kohë do të marrë mua për të përfunduar kurset e ndryshme?

The “Quick-Start” Kursi i quajtur “Gjeometri Drummond në një mësim” merr rreth dy-dhe-a-gjysmë ore për të parë, por materiali është kondensuar mjaft dhe ne mendojmë se tregtarët më të do të duan për të parë atë disa herë, në mënyrë që të bëjë shënime të mira dhe ngrij kuptuarit e materialit. Kursi mesatar niveli përbëhet nga dhjetë orë të Webinars, dorëzohen në një-orëshe segmentet, dhe përsëri, ne mendojmë se shumë do të duan të shohin ato më shumë se një herë. Set i plotë i Gjeometria Drummond Classic “Tridhjetë Mësime” është një ibrik ndryshëm i peshkut. Ky është një kurs substantal dhe nxënësit zakonisht marrin tre ose katër muaj për të përfunduar kursin. Disa kanë bërë atë në gjashtë javë, por shumica marrin në mënyrë të konsiderueshme më të gjatë. Kjo bëhet një punë me vlerë referencë për shumicën e studentëve tanë dhe ata konsultohen atë përsëri dhe përsëri shumë herë gjatë karrierës së tyre tregtare.

Sa kohë do të marrë për mua që të jetë në gjendje të tregtisë këtë metodologji?

Kjo është e vështirë të përgjigjem, sepse definitivisht tregtarët vijnë tek ne me prejardhje të ndryshme. Ne supozojmë se duke filluar nga e para disa muajsh është një përgjigje e arsyeshme. Nga ana tjetër, një tregtar me përvojë do të mund të gjeni përmirësime të menjëhershme të tij ose të saj vijë fund. Ka ide të tregtueshëm në çdo kurs dhe në çdo seancë, por në qoftë se ju jeni një tregtari të ri ajo do të marrë disa kohë për të asimiluar materiale dhe inkorporojë atë në stilin tuaj tregtare.

A duhet për të përfunduar seri e tërë e kurseve të para se unë mund të tregtisë këtë metodologji?

Jo. Çdo kurs dhe secili prej mësimeve të plota të përfshijnë ide të vlefshme tregtare dhe ju duhet të jetë në gjendje të bëjnë përdorimin e mirë të informacionit menjëherë. Tha se, ne duhet të shtoj se në kurs të plotë, Pjesët 1-15 japin udhërrëfyesin dhe pjesët 16-30 përqëndrohet më shumë në ngarje aktuale.

Natyrisht, gjërat shkojnë më mirë më shumë se ju e dini, dhe ju do të ngjarë të jetë më i suksesshëm pas njëzet Lessons se pas duke studiuar vetëm pesë prej tyre. Por ju nuk keni për të përfunduar kursin e plotë para se ju mund të filloni duke përfituar nga njohuritë dhe metodologjinë.

Metodologjia duket komplekse. Unë do të jetë në gjendje për të kuptuar këtë dhe tregtisë atë?

P&L ose Drummond Gjeometri mund të duket komplekse në fillim, sepse ka disa terma të panjohura dhe mjetet për të mësuar. Megjithatë sapo metodologjia bëhet i njohur për ju, ajo do të shihet si një grup të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë të mjeteve për tregti. Ajo është shumë e logjikshme, objektiv, dhe në përputhje. Quick-Start Kursi është një ndihmë e madhe në marrjen e orientuar në këtë peisazh të ri.

Çfarë lloj i rezultateve mund të pres tregtare Gjeometri Drummond?

Rezultatet ndryshojnë me tregtarë të ndryshëm, siç mund të pritet. Disa kanë bërë dhe po vazhdojnë të bëjnë shumë mirë. Disa janë ende të mësuar. Dhe disa nuk janë në gjendje për të zotëruar aspektet psikologjike dhe para-menaxhimit të tregtimit, dhe kështu nuk janë bërë veçanërisht mirë, dhe mbeten si break-edhe tregtarët. Megjithatë, mjetet Gjeometri Drummond lejojnë kthimin jashtëzakonshme financiare përtej asaj që konsiderohet si konvencionalisht arritshëm. Ne ju japim këto mjete të shquar dhe do t'ju mësojë për të mirë e aftësisë sonë, por rezultatet që arrijnë me ta do të jetë deri për ju.

A ka një rekord udhë?

Po ne kemi përfshirë disa kërkime track-rekord për këtë faqe. Drummond gjithmonë ka qenë i orientuar hulumtimet, kur zhvillimin e metodave tregtare. Ka edhe shumë raporte kërkimore dhe të dhënat udhë të paraqitura në libër “Charles Drummond më të avancuar P&L.” Ne mendojmë se ju do të gjeni ata mjaft mbresëlënëse. Megjithatë metodologjia jep veten për shumë stile të ndryshme tregtare dhe për këtë arsye ne nuk mbajë një rekord të vetme udhë si një model për tregtarët e tjerë të matem. Ne preferojnë që tregtarët të kryer hulumtime e tyre me P&L (dhe ne mësojmë se si ta bëjnë këtë),sepse hulumtim që është kryer personalisht është gjithmonë më i besueshëm.

A Drummond Gjeometri thoni kur për të blerë dhe shitur? E bën atë të përmbajnë sinjale të qarta?

Kursi do t'ju japë shenja të qarta se kur për të blerë dhe shitur. Ne theksojmë se ka shumë mënyra për të tregtisë këtë metodologji dhe përdoruesit do të duan për të qepur qasje të përshtaten stilin e tij ose të saj vet tregtare dhe rrezik parametrat. Por mjetet e japin të qartë, Sinjalet objektive dhe kurs ofron udhëzime të mjaftueshme tregtare.

Çfarë lloje të përvojave janë studentë të tjerë që kanë me Drummond Gjeometri?

Këtu janë disa komente nga nxënësit e fundit.

Pyetja jonë për ta: Si ka ndikuar puna e Drummond tregtare tuaj, dmth, krahasuar me se si ju tregtohen para se të përdorni këto koncepte?

“Një tani mund të parashikojnë saktë pushimeve, prapësimit, hyrjet dhe daljet kongjestion. Dhe, edhe më e rëndësishmja, mund shpesh të përcaktuar se kur pritet nuk po ndodh – edhe para se humbjet janë goditur ndaluar, ndonjëherë edhe kur “keq” Pozicioni është ende fitimprurëse. Pra kundërt dhe të shkojnë me të kundërtën.”

“Metodat më të tregtueshme janë si po ngiste një makinë, ndërsa në kërkim në pasqyrë pamje e pasme. Anasjelltas, P&L është një që në fakt duket përpara për të potencialit të kthehet deri përpara. Atëherë ajo është thjesht një çështje e shohim nëse makina fillon të kthehet.”

“Një tjetër mendim: Psikologji VETËDIJA mësuar nga Charlie dhe Ted është mjaft i mirë, si dhe është aq e rëndësishme për suksesin. Mendoni për gjëra të mira.”

“Duke pasur një kohë të madhe me kursin…Aftësia ime për të parashikuar lëvizjet e mundshme të çmimeve përmirëson përditshme. Mbani duke kërkuar për diçka për të kritikuar, por nuk mund ta gjeni atë.”

A duhet të ketë software për të përdorur këtë metodologji?

Ne rekomandojmë atë. Ndërsa kjo nuk është tepër e vështirë të programit të disa prej mjeteve më të thjeshta në EasyLanguage TradeStation apo gjuhë të tjera programore, ai është larg nga të thjeshtë për të programosh mjetet më komplekse dhe sidomos overlays periudhë kohore e cila ju lejon të kujtoj një afat kohor në krye të një tjetër. Ne besojmë se kemi bërë software në dispozicion është një investim shumë i vlefshëm.

A duhet për të blerë TradeStation?

Në teori, ju nuk duhet të ketë një markë të veçantë të softuerit; Metodologjia punon në mënyrë të pavarur software dhe mund të dorë-charted ose llogaritur veçmas nga çdo paketë charting. Si një çështje praktike, megjithatë, ne highly recomend TradeStation së bashku me softuer tregues Gjeometri Drummond. Kjo e bën jetën më shumë, shumë më e lehtë.

Janë metodat tuaja të përshtatshme për tregti intraday? Si tregtare për afat më të gjatë?

Po, dy software dhe metodologjia e përgjithshme Drummond Gjeometri punë shumë e mirë për afat-shkurtër tregtimin intraday, dhe të punojnë në mënyrë të barabartë edhe për javore ritëm-tregtare dhe për muaj, tregton tremujore apo multi-vjeçar.

A ka ndonjë mënyrë për mua për të marrë një ndjenjë për Gjeometria Drummond pa blerjen e plotë modulin e parë të plotë “30-Mësim” kurs?

Ka disa hapa ju mund të merrni. I parë, kalojnë kohën e shqyrtimit të materialit jo-kosto në këtë website. Ka mjaft shumë informacion këtu, përfshirë shumë artikuj shkarkohen, Kapitujt libër, dhe dokumente të bardha. I dytë, ne highly recomend me kosto të ulët “Quick-Start Kursi, e cila përmban një pasqyrë të plotë dhe disa planeve fillestare tregtisë. I tretë, ju mund të shqyrtojë Mësimi i parë, e cila është në dispozicion në faqen e internetit në tërësi pa pagesë. Dhe së fundi, ju mund të blini librin “Si të Make Money në tregun e ardhmja…dhe shumë prej tij,” i cili është libri i parë i Drummond, shkruar në 1978. Ndërsa nuk ka një marrëveshje të madhe më shumë për P&Metodologjia L që është zhvilluar në ndërhyrjen 30 vjet, the “How To…” libri nuk përfshijnë disa materiale hyrës në P&L. Pjesë e kostos së këtij libri mund të aplikohen drejt koston e tridhjetë Mësime, si ajo është e përfshirë normalisht me atë kurs.

Unë jam një tregtar fillimi dhe nuk kanë një sfond të gjerë në tregjet. Do Gjeometri Drummond më jepni një stil të përshtatshëm tregtare për nivelin e përvojës sime?

Tregtarët vijnë për punën e Drummond nga sfonde të ndryshme. Disa kanë pasur shumë vite përvojë dhe erdhi mbi Drummond vetëm pasi ata kanë qenë të zhgënjyer diku tjetër. Të tjerë kanë praktikisht asnjë përvojë tregtare dhe të fillojnë nga e para me gjeometri Drummond. Metodologjia është efektive për tregtarët me përvojë dhe rishtar dy. Kursi nuk supozojmë se studenti ka vite përvojë para se të studiuar këtë material, dhe mund të mësojnë se si të tregtisë nga natyrisht me shumë pak informacion shtesë nga burime të tjera. Natyrisht kurbë të mësuarit do të jetë pak më të gjatë për ata që kurrë nuk kanë tregtuar më parë. Ne rekomandojmë “Quick-Start” Kurs si hapi juaj i parë.

Shko tek Top