Informacione të përgjithshme

Këtu është një listë e termave të përgjithshme, Kushtet, Kërkesat dhe procedurat për gjeometri Drummond produkteve dhe shërbimeve.

Si për të blerë, instaloj, dhe të përdorin

Shkoni në dyqan Gjeometri Drummond dhe zgjidhni produktin apo kurs që ju dëshironi, duke vënë në dukje ndonjë parakushtet si të përshtatshme. Zgjidh produktet tuaja, dhe të vazhdojë në arka. Hyni në llogarinë tuaj, ose regjistroheni për një llogari të re, nëse ju nuk e kanë bërë tashmë këtë. Paguajnë duke përdorur të sigurt kartë krediti formularin e pagesës. Ju do të merrni një email konfirmimi kur porosia juaj ka qenë vendosur. Ne do t'ju njoftojë kur karta juaj ka qenë i proceduar. Në këtë pikë ju mund të hyni përsëri në llogarinë tuaj dhe shkarko produktin që keni blerë.

Nëse ju keni regjistruar në një kurs ...

Për të hyrë në kurs on-line, ju do të duhet të ndjekin një të sigurt log-në procedurë. Kur ju së pari të regjistrohen për kursin, ose në qoftë se ju jeni një P kthyer&Studenti L i cili ka blerë tashmë CD-bazë Mësime, dhe tani është regjistruar për të marrë qasje për internet-materialeve të dorëzuara, ju së pari do të duhet për të instaluar një të sigurt log-on aplikimin në kompjuterin tuaj në shtëpi. Ky aplikacion mund të shkarkohet nga dyqan on-line. Pasi të keni shkarkuar skedarin zip, unpacked up, dhe e vendosi atë në një dosje në desktop në kompjuterin tuaj, ndiqni udhëzimet në dosjen read.me dhe drejtuar programin. Ky aplikim të sigurt DG login do të ju lejojnë të hyni në faqen e internetit në çdo kohë që ju zgjidhni.

Kurs on-line jonë tregtare është i licencuar për ju personalisht dhe nuk mund të përdoret nga njerëzit e tjerë, por mbi të aplikimit dhe ju arsyetojnë se përdorimi i një kompjuter të dytë është për përdorimin tuaj personal, ne do t'ju ofrojë me dy aplikime desktop kështu që ju mund të shikoni (konvencionalisht një laptop dhe një makinë desktop).

Kur ju keni instaluar sigurt desk-top program Log-in, ju do të duhet për të siguruar kodet e aktivizimit para se ju mund ta përdorni atë. Nëse ju keni një formë jo-Disclosure tashmë në dosjen me ne, atëherë ju mund të marrë kodin e aktivizimit menjëherë pas porosinë tuaj është i përpunuar. Nëse ju nuk e kanë dorëzuar tashmë formën e kërkuar Non-Disclosure, atëherë ju do të duhet për të shkarkuar se, nënshkruajnë atë, dhe faks it te numrit në formën. Kur ne kemi marrë NDA, atëherë ne mund të gjenerojnë të ju kodet e nevojshme për të kandiduar software aktivizimin tuaj. Nëse jeni të nënshkrimit të një kurs on-line, atëherë ju keni nevojë për të instaluar një desk-top aplikimin Log-in, dhe për të marrë kodet e sigurisë të cilat aktivizojnë atë program.

Pasi të keni blerë qasje në mësimet që ju keni qasje të përhershme, dhe qasja juaj ndaj Mësime nuk do të përfundojë. Aksesi juaj për shërbimet e plota të internetit DG (të tilla si hulumtim arkivuar, komenti përditshme e MOG së, dhe hulumtimet e ardhshme, koment, dhe të tjera vlera e shtuar aktivitetet, do të vazhdojë për 18 muaj nga koha e blerjes tuaj të kursit të plotë (dhe një më të shkurtër pro-vlerësuarat kohë në qoftë se ju nuk e keni blerë kursin e plotë, në një raport të 3 muaj për çdo pesë mësime). Pas periudhës 18-mujore, atëherë ju mund të keni qasje të vazhdueshme në këto zona me vlerë të shtuar për një tarifë një $350 në vit.

Nëse ju keni blerë software ....

Çdo produkt do të kenë udhëzimet e instalimit dhe një video instalimit paraqitur në faqen e internetit. Pasi të keni instaluar software tuaj në TradeStation, marrë kodet e nevojshme nga ne dhe aplikuar ato, atëherë ju mund të përdorni softuer menjëherë dhe ju nuk do të duhet autorizime të mëtejshme në të ardhmen për këtë produkt. Periudhe prove: Nëse ju jeni një klient të ri software dhe nuk kanë blerë peviously DG2 software seri prej nesh, atëherë ju mund të përdorni softuer për një periudhë prej dhjetë ditësh pa siguruar një kod të autorizimit dhe mund të kthejë atë softuer për një kthim të plotë gjatë asaj periudhe. Pas dhjetë ditësh, ju do të duhet një kod autorizimi për të vazhduar qasjen software dhe të gjitha shitjet janë përfundimtare pas kësaj periudhe dhjetë-ditore gjyq. Nëse ju keni blerë më parë një software DG2 seri prej nesh, atëherë nuk ka asnjë periudha e provës dhe të gjitha shitjet janë përfundimtare.

Partnerëve tregtarë dhe Zbritje Vëllimi

Si një organizatë e arsimit tregtare, ne bëjmë çmos për të bërë trajnime tonë të arritshme. Nëse ju të regjistroheni për kursin tonë me një ose disa partnerë tregtarë, ne do të ofrojë një zbritje prej 5 për qind secili për dy tregtarët regjistrimin në të njëjtën kohë, 7 për qind secili për tre regjistrimin tregtarët në të njëjtën kohë, dhe 10 për qind në katër rregjistruar tregtarët në të njëjtën kohë.

Ne gjithashtu ofrojmë një 10 për qind ulje për studentët të cilët janë të regjistruar edhe me kohë të plotë në një të diplomuar ose program universitar (Dokumentacioni pranueshme e këtij statusi është e nevojshme).

Mbështetje

Ne mbështesim kursin tonë dhe produkte përmes internetit dhe përmes e-mail, dhe kur është e nevojshme nëpërmjet thirrjeve telefonike. Ju lutemi përdorni këtë forum të ri ose email si linjë tuaj të parë të mbështetjes në mënyrë që ne mund të bëjë përdorimin më efikas të kohës tuaj (dhe kohën tonë shumë).

Kërkesat teknike

Për qasje on-line Mësime ju duhet të keni një kompjuter running Windows Vista, Windows- 7, Windows XP SP2, ose Windows 2000 me SP3. Sigurtë log-on aplikimin përdor protokollin HTTPS për të hyrë www.drummondgeometry.com dhe kështu nuk anashkalojë firewall ose përdorimi proxy është mbështetur.

PC juaj nuk mund të bllokohet nga https://www.drummondgeometry.com nga një firewall lokal ose duke përdorur një proxy për të hyrë në internet nëpërmjet shfletuesit tuaj.

Çfarë shpejtësia e internetit është e nevojshme?

Trajnimi jonë është parë më së miri duke përdorur një lidhje broadband, të tilla si DSL ose cable modem. Është e mundur për të parë streaming videos duke përdorur një lidhje të ngadalshme por përvoja mund të mos jetë optimal. Nëse ju jeni lidh në internet duke përdorur një lidhje të ngadalshme, ju prapë mund të shikoni filmat tanë, por ju mund të përjetojnë të luajë ndërprerë.

Postimi dhe dorëzimit

Software dhe on-line produkte arsimore janë dorëzuar elektronikisht dhe nuk ka shpenzimet e transportit detar janë shkaktuar. Ne nuk japin kopje fizike të produkteve software dhe për lehtësinë ju duhet të bëjë një kopje back-up dhe ruajtur atë në një vend të sigurt. Ndërrimi shkarkime të mund të vihen në dispozicion për produktet e blera në rast të katastrofës.

Ne proces dhe anije të gjitha urdhërat sa më shpejt të jetë e mundur. Urdhërat e vendosura hëna deri të premten janë dërguar zakonisht brenda 24 hrs. Urdhërat vendoset në internet të premten pas 2:00 p.m. ose të shtunën ose të dielën do të transportohen të hënën e mëposhtme. Zyra jonë është e mbyllur për U.S madh. pushime. Nëse zyra e jonë është e mbyllur kur një urdhër online është vendosur, ne zakonisht do të anijes porosinë në ditën e parë që zyra jonë të ri-hapet.

Ne normalisht anije libra dhe materiale të tjera fizike me anë të USPS postë ekspres. Ka opsione të tjera të anijeve të listuara në dyqan on-line në fazën e check-out.

Disclaimer Njoftim

Ju lutem lexoni njoftimin Disclaimer tonë rrezikut në linkun e mëposhtëm. Trading mund të jetë e rrezikshme dhe ne duam që ju të jetë i informuar plotësisht. Ju duhet të, prandaj, shqyrtojë me kujdes nëse aksioneve, ardhmes, opsionet ose Forex tregtare është e përshtatshme për ju në dritën e gjendjes tuaj financiare.
Rreziku Disclaimer.