Software Trading

Çfarë është e drejtë DG2 Software për mua?

DG2 Pro IconDG2 Suite IconDG2 Plot IconDG2 Pipes IconDG2 Wizard IconDG2 SetUps IconDG2 Develop Icon

Ky është një të gjitha-re, gjitha freskëta seri e software dhe mjetet mbështetëse tregtare për tregtarët Gjeometria Drummond. Shumica janë add-on mjetet për charting software TradeStation (në përputhje me çdo TS 8.1 nëpërmjet TS 9.1) Ne kemi paketën e drejtë për çdo stil të tregtimit, nga ato vetëm duke filluar shkollimin e tyre të tregut të gjithë rrugën deri në profesionist i kalitur me shumë vite përvojë. Software DG2 do të përmbushur nevojat tuaja për tregtimin intraday, ritëm tregtare, ose afatgjatë investuar.

Vlerësoni software juaj ka nevojë për

Grafiku Krahasimi i karakteristika software

Nëse ju jeni një tregtar DG experiencd…
..Gjëja DG2 Pro, dhe shtoni DG2 tuba, dhe DG2 Suite Specialiteti

Nëse ju jeni një programues apo sistemet …
…Gjëja DG2 API, ose DG2 Set-Ups

Përdorimi tabelë karakteristika software këtu për të krahasuar tiparet e softuerit tonë, dhe të konsultohet faqet e plotë të produktit të lidhura më poshtë për detaje.

DG2 Pro IconDG2 profesionale

Për tregtari i cili ka përfunduar të paktën DP hyrëse “Kursi shkurtër”, ose më mirë profesionale Gjeometri Drummond Arsimi Kursi, software DG2 tona profesionale vjen me gamën e plotë të linjave klasike DG, përfshirë “afër e” dhe “e furtherout”, the 5/2 zgjatje, the 5/9 zgjatje, a dot-Refresh tregues, linja kryesore channel, the 6/6’s, 6/7’s, llojet e treguesve tregtare, duke përfshirë trend, Hyrja kongjestion, kufizon kongjestion, dhe treguesit Exit kongjestion, dhe treguesi Flow. Walk-përpara testimi është në dispozicion si edhe.

DG2 Suite IconDG2 “Specialty Suite” program

The “Specialty Suite” përmban të gjitha zhvillimeve të fundit software DG2. Nëse ju keni qenë të shikuar Charlie Drummond si ai Pokes dhe prods P&Metodologjia L në ditë “Mogs” dhe tweaks Gjeometri Drummond për nxjerrjen e një pikë përqindje pak më shumë, atëherë ju tashmë e dini se çfarë ne jemi duke folur për. Në qoftë se nuk, check it out në “Mog” arkiv. Suite DG2 Specialty përfshin gjashtë treguesit, tani duke përfshirë afatgjata treguesve vjetore dhe tremujore me mbulesë të plotë aftësitë.

DG2 Pipes IconDG2 “Tubacion” program

DG2 “Tubacion” ose “Eotem” është një mjet krejtësisht të re tregtare që i jep një tregtari DG “Vlerësimi i menjëhershëm” i gjendjes së tregut dhe drejtimin. Zhvilluar nga Charles Drummond në verën dhe vjeshtën e 2008, kjo është risi e fundit DG2 dhe premton të kthimit të lartë të tregtarit DG. Elemente përfshijnë: Bands kuqe, Cyan tuba, Afrim tuba parashikuar dhe shenjat e tyre të referencës, Zonat 1 dhe 6, dhe njohur Zarf Drummond Gjeometri.

DG2 Plot IconDG2 “Komplot” program

Kjo është një paketë të plotë me tipare dhe plotësisht fleksibël për tregtari profesionale. Ai i jep kontroll të plotë mbi tregtar 235 Linjat DG në bazën e të dhënave DLL, nga të gjitha afateve. Përveç linjave ekzistuese DG, ka shumë koncepte të reja DG tani në dispozicion për herë të parë: R-Vals, RSP, SI, WT, rrjedhë, prirje, dot-push, dot-Hapja, 5/9 zona komponentët, komponentëve të dëshpëruar, band komponentet refresh, zonë 1-6 komponentët, vëllim, Interesi i hapur, Komponentët Goose nënë, etj. Plot përfshin gjithashtu edhe një program të veçantë “Plot DI” që lejon plotësisht të sakta komplot të përditshme-në-intraday linjat DG.

DG2 Alerts IconDG2 Zone Alerts software

Drummond Geometry may be the world’s strongest trading methodology. But monitoring the trade is critical and can be time-consuming. Now this monitoring is made vastly easier by employing our new DG2c_Zone_Alterts software. Simply set your DG line or Zone in the inputs, set TradeStation’s built-in alert defaults, and you can let the computer tell you what is occurring, via audio alert, via visual alert, or via email or mobile phone text messaging!

DG2 SetUp IconDG2 “Set-ups” program

Ky program do të le të drejtuar tregtar komplekse, multi-layered, shumë kohë set-ups periudhë që identifikojnë kushtet potenciale të larta DG strukturore.. Për shembull, tregtari mund automatikisht monitorimin e tregut për situata të tilla si kjo: “Më tregoni, kur zarfi lartë mujore është e vendosur në zonën afër javore rezistencës, dhe në të njëjtën kohë lartë përditshme ishte më e madhe se në krye të rezistencës të përditshme afër, dhe të lartë çdo ditë ishte gjithashtu pranë krye zarf mujore.”

DG2 Walk-Forward Rritja Software

Të gjitha të paketave software DG2 kanë aftësinë për të shfaqur përpara shëtitje-ups vendosur tregtare. Ne besojmë se ky tipar i fuqishëm i ri do të bëhet një nga aspektet më të vlefshme të programeve. Kjo është një mënyrë unike për të kujtoj të fuqishme në treg, për të trajnuar mendjen, për të testuar propozimet tregtare, dhe për të fituar aftësi dhe besimin si një tregtar.

DG2 Dita-Intraday-on software

Një numër i DG2 paketave software të reja kanë rritur përditshme-në-intraday aftësitë charting. Këto janë të përfshira në vijim: Komplot, Profesional, programet Suite Specialty, dhe tubacione. Sepse parimet dhe teknikat e përfshira në ngritjen e kësaj dite të re saktësinë-on-intraday vizatimin janë të njëjta nga paketë paketë të kemi mbledhur këtë grup të informacionit në një vend të vetëm.

DG2 Develop IconSoftware API DG2 zhvilluesit

Për ato tregtarët Gjeometria Drummond që janë programuesit realizohet, ne tani ofrojnë mbështetje për përpjekjet tuaja përmes një paketë software të specializuar API. Ky program ju jep fleksibilitet të madh dhe kontroll të përsosur, dhe është e integruar me EL dhe gjuhë të tjera programimi. Ajo përmban një motor të plotë DG2 me mundësinë e thirrjes mbi 445 funksione të ndryshme Drummond në secilin prej tetë afateve — mbi 3500 thirrjet në total. Afateve varg nga tik-tak shkurtër intraday dhe increments kohë deri në nivele vjetore.

DG2 Wizard IconDG2 TickWizard software

Tonë të ri “TickWizard” mjet është një dobi e mrekullueshëm që mund të bëjë shumë probleme në vizatimin TradeStation shumë lehtë. TickWizard do të ju lejojnë të transferojë ndonjë vlerë Easy gjuhë ose ndonjë DG2c Gjeometri Drummond vlerë nga çdo tabelë (kohë apo shënoni) për çdo tabelë tjetër (kohë apo shënoni). Ju mund të, për shembull, të marrë një e përditshme, javor, mujor, tremujore apo vjetore Gjeometri Drummond ose vlera Easy Gjuha nga një tabelë dhe vendin e saj në një 2000 shënoni tabelë. Ose një vlerë nga një 2000 tick tabelë ose tabelë orë dhe vendin e saj në një tabelë të përditshme, të gjitha me saktësi të plotë.

Mbështetje Software

Ne kemi filluar një forum mbështetje për të ju shërbyer më mirë. Ky forum duhet të bëjë atë më të shpejtë për të gjetur përgjigjet që ju duhet. Ju lutemi të na dërgoni pyetjet tuaja mbështetëse