Informacione të detajuara Software

DG2 “Zhvillimi i API ” program

DG2 Development Icon

Qasja plotë Programimi të Dhënave Full DG2 për Programer Përvojë

Ne jemi të kënaqur për të prezantuar këtë re DG2 API. Qëllimi i kësaj është që të japë API qasje përvojë programues të plotë Database Drummond Gjeometri DG2c e mbi 288 Vlerat DG në asnjë nga nëntë afateve, dhe për të bërë këto 2600 Vlerat dispozicion për manipulime, thurje, Zhvillimi i strategjisë, vigjilent auto ose programe tregtare auto ose ndonjë aktivitet tjetër brenda universit programimit EasyLanguage. Baza e të dhënave të plotë mund të shqyrtohet duke shtypur jashtë dokumentacionin poshtë.

Përdorimi i bazës DP është i kursit kufizuar vetëm nga imagjinata tuaj; ne ofrojme kanavacë dhe bazës së të dhënave të zgjeruar e vlerave dhe koncepteve DG; ju japin vizionin dhe aftësi programimi për zhvillimin personal sistemin tuaj tregtare dhe analiza të tregut. Megjithatë ne jemi të gatshëm të ofrojnë software apo programe mbështetje nëse keni nevojë për. Nëse pas fillestare juaj tronditje poshtë drejtuar nëpër këtë mjet programimi keni nevojë për një grimë e udhëzime të mëtejshme, ju lutem mos ngurroni të kontaktoni Dennis zhvilluesve Martell dhe Ted HEARNE. Një orë e konsultimit është përfshirë në çmimin e blerjes.

Koncepte të avancuara:

Përveç komplote tradicionale DG tani ne kemi shtuar shumë mjete të tjera të avancuara që do të bëjë tregti tuaj më produktive: “R-Vals” janë shprehje relative struktura që ju lejojnë të specifikoni kushtet e komponentëve strukturore, të tilla si marrëdhëniet e LTP dhe HTP mbështjellë apo rezistencës / support pozicione. Shih shpjegim të detajuar.

Versione të gjalla dhe statikë e çdo vlerë DG, më shumë “aktiv” charting cila është një kombinim i live dhe statike, lënë ju aplikoni overlays HTP javën e ardhshme të premten, ky qëndrojnë një hap përpara të tregut.

Kreshta, Luginat, Llojet e Trading, Rrjedhë, Advance / Rënia, Dots Hapja dhe mjete të tjera të dobishme tani janë një klik larg.

Elementet kyçe të tilla si Pldots, Zarfat dhe më shumë në dispozicion jo vetëm për statike dhe të jetojnë, por edhe dy dhe tre ditë në të kaluarën, duke hapur derën për një gamë të gjerë të ngastrave të dobishme.