Zonë të kufizuar

Zona e internetit që ju jeni duke u përpjekur për të hyrë është e rezervuar për tregtarët e autorizuar Gjeometria Drummond.

Nëse keni tashmë regjistruar si një klient, ju lutem hyni në zonat e sigurta e faqes duke përdorur informacionin që kemi dhënë ty.

Nëse keni ende nuk regjistruar, ju mund të fillojnë procesin këtu.

Kjo është një proces tre hap:

  • Hap 1) Shko tek dyqan on-line, regjistrohem, dhe blerjen e materialeve arsimore dhe software që ju jeni të interesuar në.
  • Hap 2) Shkarko, shtyp, dhe të nënshkruajë detyrueshme jo-zbulimi formë. Faks në numrin në formë (ose na dërgoni një kopje të skanuar përmes emailit).
  • Hap 3) Ne do të ju dërgojnë informacion në lidhje me të sigurt tonë të log-in procedurat në mënyrë që ju të mund të pranohen në pjesë të kufizuara të internetit. Pasi ju do të ndiqni këto procedura do të jetë në gjendje për të lidhur në zonat tona të sigurta dhe të kenë qasje në informatat që ju duhet në çdo kohë.