Charles Drummond më të avancuar P & L

book1

Mëposhtëm është një kopje të “Parathënie” për “Avancuar P&L” libër. Kjo është një punë e madhe; ajo u shkrua për shkak të interesimit të krijuar nga “Si të Make Money në tregun e të ardhmes ... dhe shumë prej tij”. Drummond nuk presin shumë interes në këtë punë, që ai e konsideronte këtë analizë thjesht si një formë të arsyeshme interesante të analizës së vetëm. Përmban plane të shumta tregtare dhe regjistrimet pista.

$1,500.00

95 në magazinë

Kategori: .

Product Description

Charles Drummond më të avancuar P&L nga Charles fq 547 Drummond(1980)

Më poshtë është një kopje e Hyrje "" tek P "Advanced&L" book.This është një punë e madhe; ajo u shkrua për shkak të interesimit të krijuar nga "Si të Make Money në tregun e të ardhmes… dhe shumë prej tij ". Drummond nuk presin shumë interes në këtë punë, që ai e konsideronte këtë analizë thjesht si një formë të arsyeshme interesante të analizës vetëm. Përmban plane të shumta tregtare dhe regjistrimet pista.

Parathënie

Unë do të le ky libër flet për veten. Unë nuk dua për të ndikuar në blerësin, U se si do t'i qasen këtë libër. Ne jemi të gjithë djemtë dhe vajzat të mëdha tani, dhe të marrin vendime për veten. U Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutem mos hezitoni për të shkruar. Unë me siguri ndërmend të shkruaj për U. Kjo nuk është qëllimi im për të ofruar këtë libër për U, dhe pastaj ta harrojnë atë. Ajo do të marrë kohë për U të kuptoj gjithçka që është në këtë manual, dhe ne gjithashtu kemi shumë vite poshtë rrugës së tregtimit mall. Nëse U dëshirojnë të ecin poshtë të njëjtën rrugë, Unë do ta shoh U në rrugë.

Meqë ra fjala, U qoftë se jeni një person i zënë, U mund të gjeni shumë në këtë manual për momentin. Por, vënë atë në raft …. U mund të gjeni të paçmuar si vitet kalojnë nga. Cili sjell mua për një pikë. Kur kam vendosur për të shkruar këtë manual, Unë vendosa që unë wud rras atë mjaft të plotë, më tepër se copë-vakt info out gjatë viteve, si një lloj të karrierës në sistemet e shkrimit, dhe në qoftë se ajo është shumë, se nuk është problemi im. Edhe, I wud të doja të përmend se shumë, shumë njerëz kanë shkruar për mua, duke kërkuar që unë jap seminare. Mirë, Unë vendosa për diçka që wud japin vlerë një vit të tërë e studimit për blerësin, më tepër se një javë-fund 20-30 faqe, kujdestare fënijësh. Shumë më tepër për të holla në këtë mënyrë, Unë mendoj shud. Edhe, Unë jam serioze në lidhje me kufizimin e shitjeve, U siç ndoshta mund të mblidhen. Synimi i kësaj është se unë do të jetë fizikisht i aftë për të mbajtur kontakte me studentët e këtij manuali.

Stili i të shkruarit është menduar të jetë një pak përçart dhe miqësore. Unë mendoj se kam fituar me këtë vendim. Shitjet e kufizuara, gjithashtu do të thotë se unë nuk duhet të jetë aq serioz në lidhje me gabime ortografike. I kapur shumica e tyre.

Ky libër është përfshirë vetëm në paketë të reduktuar të çmimeve të materialeve mbështetëse në dispozicion të atyre tregtarëve që marrin pjesë plotësisht tek kursi në Drummond Gjeometri.

Një vërtetim i nënshkruar moszbulimi formë është e nevojshme kur të blerë këtë libër.

Kliko këtu për një listë të termave të përgjithshme, Kushtet, Kërkesat dhe procedurat për gjeometri Drummond produkteve dhe shërbimeve.

Informacione Shtese

Peshë 4 lbs