Charles Drummond “Fushat” Seminar

dg2-p-webinar

Tani për herë të parë në një dekadë Charles Drummond është ofruar një seminar.

Kjo shtesë krejtësisht të re për trupin e teorisë që përbën Drummond Gjeometri “kompleton rrethit” dhe është projektuar për të ju ndihmojë më mirë të zbatojë këtë metodologji më të fuqishme në treg disa thonë më të fuqishme shpikur ndonjëherë.

Kjo ngjarje unike është zbulimi i lidhjes më të fundit dhe ndoshta finale të madh në punën e tij të analizës teknike, domethënë “Zonat teori.” This new set of techniques answers the key question central to every trader's experience: “A është kjo zonë Çmimi lart ose poshtë? Cili është drejtimi aktuale dhe të ardhmen e tregut?”

$598.00

Kategori: . Tags: , .

Product Description

 

For the first time in over a decade Charles Drummond has offered a new seminar.

Kjo shtesë krejtësisht të re për trupin e teorisë që përbën Drummond Gjeometri “kompleton rrethit” and is designed to help you better apply this most powerful market methodology — një metodë që disa thonë se është më i fuqishëm shpikur ndonjëherë.

Kjo ngjarje unike është zbulimi i lidhjes më të fundit dhe ndoshta finale të madh në punën e tij të analizës teknike, domethënë “Zonat teori.” This new set of techniques answers the key question central to every trader’s experience: “A është kjo zonë Çmimi lart ose poshtë? Cili është drejtimi aktuale dhe të ardhmen e tregut?”

I ngjeshur, Gjithëpërfshirës, I dobishëm

Kjo ngjarje unike është zbulimi i lidhjes më të fundit dhe ndoshta finale të madh në punën e tij të analizës teknike, domethënë “Zonat teori.” These techniques answer the key question central to every trader’s experience: “A është kjo zonë Çmimi lart ose poshtë? Cili është drejtimi aktuale dhe të ardhmen e tregut?”

The “Zonat Teoria” përshtatet në duar dhe-fiks me pjesën tjetër të P&L and Drummond Geometry: the “pikë dhe linjat,” the “Llojet e Trading,” the “Teoria Cikli,” the projection of support and resistance into the near-term future, and the all-encompassing, all-important “Time-Frame Koordinimi.” The entire opus makes a coherent whole, dhe “Zonat Teoria” është capstone.

Ndërveprimi i drejtpërdrejtë dhe personale.

In this seminar you will have a chance to learn this new theory as Charlie presents it in an organized and comprehensive manner, ta shqyrtojmë atë në të gjitha aspektet e saj, and to apply it to your personal trading . And most important: you will also be able to witness over six hours of focused question-and-answers with Charlie.

 

All sessions are presented as recorded and you will have extended access to the seminar materials.

 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Charles Drummond “Fushat” Seminar”