Mësimi Deep – CD hipnozë nga Ted HEARNE

CD

Shtet-e-artit-"Mësimi thellë" Sesioni i shoqëruar me affirmations dhe mësimet rreth tregtare që do t'ju ndihmojë të krijoni një optimal shtet-e-mendjen për tregtim. Mëso se si për të hyrë në zonën "" effortlessly dhe me lehtësi. Mëso se si për të minimizuar frikën, ankth, stresi dhe konfuzioni kur ekzekutimin planin tuaj tregtare. Një ndihmë të veçantë kur të mësuarit për të krijuar një të qetë, gjendja në qendër të mendjes.

$35.00

57 në magazinë

Kategori: .

Product Description

"Mësimi Deep" CD hipnozë nga Ted HEARNE CD Audio(1999)

Shtet-e-artit-"Mësimi thellë" Sesioni i shoqëruar me affirmations dhe mësimet rreth tregtare që do t'ju ndihmojë të krijoni një optimal shtet-e-mendjen për tregtim. Mëso se si për të hyrë në zonën "" effortlessly dhe me lehtësi. Mëso se si për të minimizuar frikën, ankth, stresi dhe konfuzioni kur ekzekutimin planin tuaj tregtare. Një ndihmë të veçantë kur të mësuarit për të krijuar një të qetë, gjendja në qendër të mendjes.

Kliko këtu për një listë të termave të përgjithshme, Kushtet, Kërkesat dhe procedurat për gjeometri Drummond produkteve dhe shërbimeve.

Informacione Shtese

Peshë 0.5 lbs