API DG2 zhvilluesit Paketa

dg2-p-develop

Për ato tregtarët Gjeometria Drummond që janë programuesit realizohet, we now offer support for your efforts through a specialized software API package.  This software gives you great flexibility and perfect control, dhe është e integruar me EL dhe gjuhë të tjera programimi.
Ajo përmban një motor të plotë DG2 me mundësinë e thirrjes mbi 235 funksione të ndryshme Drummond në secilin prej tetë afateve — mbi 1800 total calls.  Timeframes range from the shortest intraday tick and time increments up to yearly levels.

$2,500.00

86 në magazinë

Product Description

Paketa DG2 zhvilluesit:  API, mbështetje dhe dokumentacioni

Për ato tregtarët Gjeometria Drummond që janë programuesit realizohet, we now offer support for your efforts through a specialized software API package.  This software gives you great flexibility and perfect control, dhe është e integruar me EL dhe gjuhë të tjera programimi.
Ajo përmban një motor të plotë DG2 me mundësinë e thirrjes mbi 235 funksione të ndryshme Drummond në secilin prej tetë afateve — mbi 1800 total calls.  Time-frames range from the shortest intraday tick and time increments up to yearly levels.
We also offer custom programming services and consulting  for system development on a case-by-case basis. Ne mirëpresim interesimin tuaj në këto shërbime me porosi.

Çmimi Software:  $2500.00

Parakushte: Përfundimit të nivelit të Katërt të Drummond Gjeometri Arsimit Profesional (Mësim 30)

Kliko këtu për një listë të termave të përgjithshme, Kushtet, Kërkesat dhe procedurat për gjeometri Drummond produkteve dhe shërbimeve.

Informacione Shtese

DG2 Developer

DG2 Developer, Upgrade from DG2 Plot