DG2 "tuba" Software për TradeStation

dg2-p-pipes

Ne jemi të kënaqur për të prezantuar këtë tregues të ri komplot për të avancuar tregtarëve DG që përmban shumë karakteristika të reja që do të bëjë vizatimin Drummond tuaj Gjeometri lehtë dhe më produktive.
DG2 "tuba" është një mjet krejtësisht të re tregtare që i jep tregtari DG një vlerësim të menjëhershëm "" i gjendjes së tregut dhe drejtim. 2008, kjo është risi e fundit dhe premton të kthimit të lartë të tregtarit DG.

$395.00

Kategori: .

Product Description

DG 2 "Tuba" Software për TradeStation

"E lehtë në sy" dhe "lehtë në Mind" Software Trading profesionale

Ne jemi të kënaqur për të prezantuar këtë tregues të ri komplot për të avancuar tregtarëve DG që përmban shumë karakteristika të reja që do të bëjë vizatimin Drummond tuaj Gjeometri lehtë dhe më produktive.

DG2 "tuba" është një mjet krejtësisht të re tregtare që i jep tregtari DG një vlerësim të menjëhershëm "" i gjendjes së tregut dhe drejtim. 2008, kjo është risi e fundit dhe premton të kthimit të lartë të tregtarit DG.

Parakusht:Një niveli i kursit Arsimit Profesional (nëpërmjet mësimit 6) ose blerja e Gjeometria "Drummond Në një mësim" Short kurs.

Çmimi Software: $395.00