Njohja Ku Energjisë po vjen nga nga Charles Drummond

book3

Kjo 1995 Studimi dhe punëtori është në dispozicion për të Avancuara Studentët të cilët janë të përfundojnë studimet e tyre.

Manual demonstron zbatimin thelbësor të teorive mësuar deri më sot, dhe ndihmon studentët të cilët janë të mirë-të avancuar në studimet e tyre të marrë "të ndjehen të" i tregut të energjisë.

$500.00

99 në magazinë

Kategori: .

Product Description

Njohja Ku Energjisë po vjen nga nga Charles Drummond fq 166(1995)

Kjo 1995 Studimi dhe punëtori është në dispozicion për të Avancuara Studentët të cilët janë të përfundojnë studimet e tyre.

Manual demonstron zbatimin thelbësor të teorive mësuar deri më sot, dhe ndihmon studentët të cilët janë të mirë-të avancuar në studimet e tyre të marrë "të ndjehen të" i tregut të energjisë. Argumenti është se njeriu duhet të dinë se ku po vijnë nga energjia, dhe kur ju e kuptoni se, ju duhet të jetë në gjendje të ndjehen atë, pasi ajo është atje. Kjo është një përmbledhje e shkëlqyer e P&Metodologjia L, dhe shumë të veçantë si një pasqyrë, si ajo ndihmon studenti shohin si pylli dhe drurët.

Për të ndjekur është hyrje për këtë prezantim, e cila këshillon nxënësin për të mbajtur këtë informacion shumë të afërt me gjoks e tyre. Në dispozicion vetëm në qoftë se studenti ka përparuar përmes Manualit 'i avancuar,’ 'Labs,’ dhe 'Akumulimi / Letra Shpërndarjes’

Koment nga një përdorues:

"Leximi dhe digesting dhjetor tuaj 95 'Letra Njohja e Energjisë’ përsëri. Me aq sa unë jam i shqetësuar, se xhevahir i vogël është pjesa më e rëndësishme e informacionit që kam parë ndonjëherë…Shumë faleminderit për ndihmën tuaj të sinqertë me p&L."

Për Cituar

Ka pasur nëntë depresioneve që nga mesi i shekullit të 16-të. Dhe, në secilin, ajo është për shkak të tepërt ndërtimin e kreditit dhe debiti. Dhe, ajo duket të ndodhë çdo 60 vjet. Me sa duket ne jemi shkak për një të drejtë tani. Me çdo, sigurisht, ne kemi çështjen psiko në përmasa kaq shumë, dhe rënia e vlerave të pronave, prishjen biznesmenë pavarura, dhe interesant, secili ka pasoja serioze politike, dhe ankth zakonshme shoqërore, gjësend. Edhe, çdo duket të lidhen me ndërrime në paradigmat e ndryshme. Një i tanishëm duket të jetë krijimi i rënies së komunizmit, por, Unë nuk do të jetë aq i sigurt, por, le të thonë se kjo është, dhe gjithashtu ekziston mundësia që ne kemi abdikim e kapitalizmit, shumë për kënaqësinë e marksistëve. Nëse ndonjë nga kjo është e vërtetë, dhe le të thonë se kjo është, ose e bën atë të vërtetë rëndësi, që prej, çfarë mund të ndodh, shumë si fillimi i Epokës Industriale '', është se një i tanishëm duket të jetë mbledhur rreth një shoqëri që është e riorganizimit veten rreth njerëzve të cilët mund të rrisin produktivitetin dhe inovacionit përmes informacionit ose njohuri. Nëse e marrim atë njohuri '’ është bërthama e re, burim i vlerës më të lartë, duke zëvendësuar kapitalin, i punës, dhe materialet e papërpunuara si komponentë të progresit, atëherë njerëzit të cilët e bartin njohuri do të mbajnë ditën. I përmend këtë, sepse në diskutimet tona ne jemi që kanë të bëjnë me dijen, diçka që ju personalisht mund të përdorni, për të mirë jetën tuaj. Nëse kjo është kështu, atëherë ju duhet të jenë të kujdesshëm për të mbajtur këtë njohuri në afërsi të gjoksit tuaj.

Ky libër është përfshirë vetëm në paketë të reduktuar të çmimeve të materialeve mbështetëse në dispozicion të atyre tregtarëve që marrin pjesë plotësisht tek kursi në Drummond Gjeometri.

Një vërtetim i nënshkruar moszbulimi formë është e nevojshme kur të blerë këtë libër.

Kliko këtu për një listë të termave të përgjithshme, Kushtet, Kërkesat dhe procedurat për gjeometri Drummond produkteve dhe shërbimeve.

Informacione Shtese

Peshë 1.25 lbs