Niveli Katër: Trading profesionale me Drummond Gjeometri

p-level-4

Në këto seksione ju do të mësojnë të aplikojnë fuqinë e plotë të Gjeometria Drummond në një gamë të gjerë të planeve të tregtisë. Çdo plan tregtisë vjen me hyrje të plotë-publikuar dhe strategjitë e daljes dhe një diskutim të plotë të menaxhimit të parave, ndalon, psikologji, dhe çështjet që lidhen

$1,499.00

89 në magazinë

Kategori: .

Product Description

Niveli Katër: Trading profesionale me Drummond Gjeometri

Në këto seksione ju do të mësojnë të aplikojnë fuqinë e plotë të Gjeometria Drummond në një gamë të gjerë të planeve të tregtisë. Çdo plan tregtisë vjen me hyrje të plotë-publikuar dhe strategjitë e daljes dhe një diskutim të plotë të menaxhimit të parave, ndalon, psikologji, dhe çështjet që lidhen.

Pjesë 21 – Combos gjeometrike

Pjesë 22 – Jetojnë Pldot

Pjesë 23 – Koncepti i exhausts

Pjesë 24 – Grand tregtare skemë

Pjesë 25 – Tregton afat të shkurtër

Pjesë 26 – Ditë tregtare

Pjesë 27 – Rrjedhë

Pjesë 28 – Synimet

Pjesë 29 – Stacionet

Pjesë 30 – Tregton sigurt këmbë: duke e mbajtur atë të thjeshtë

Kusht paraprak: Nivelet Një, Dy Tre

Kliko këtu për një listë të termave të përgjithshme, Kushtet, Kërkesat dhe procedurat për gjeometri Drummond produkteve dhe shërbimeve.