Niveli Një: Intermediate Drummond Gjeometri

p-level-1

Vetëm duke u nisur me Drummond Gjeometri?
Ju keni ardhur në vendin e duhur.
Këto janë "standardi i artë" Mësimet, dhe në gjashtë mësimet e para,ju do të shpejt të mësojnë konceptet kyçe dhe të shohim se si t'i aplikojnë ato në tabelat tuaja.

$499.00

Kategori: .

Product Description

Niveli Një: Fillimi dhe Drummond Intermediate Gjeometri

Vetëm duke u nisur me Drummond Gjeometri?
Ju keni ardhur në vendin e duhur.
Këto janë "standardi i artë" Mësimet, dhe në gjashtë mësimet e para,ju do të shpejt të mësojnë konceptet kyçe dhe të shohim se si t'i aplikojnë ato në tabelat tuaja.

Pjesë 1 – PLdot

Pjesë 2 – Ndërprerja e energjisë

Pjesë 3 – Periudhat kohore të ulëta luajtur jashtë PLdot periudhën më i lartë Time

Pastaj ju do të vazhdojë të Lessons 4-6 dhe vazhdojnë të zhvillojnë një kuptim të qartë të teorisë bazë të P&L.

Ju do të mësojnë aftësi kritike të hulumtimeve personale: si për të hartuar dhe propozimet e testimit që do të çojë në korrjen para nga tregu.

Tjetër, ju do të gërmoj nëpër libra më thellë në aspektin më të fuqishme të Drummond Gjeometri: Multiple kohë koordinimi periudha.

Më në fund, ju do të merrni një hyrje të fortë në zarf Drummond, dhe teoria Associated CIKLI, dhe të mësojnë përdorimin e saj në tregun e aktivitetit monitorues.

Zgjerimi kuptuarit e juaj e Drummond Gjeometri:

Pjesë 4 – Hulumtimi personale mbi modelet tregut

Pjesë 5 – Periudhat kohore të ulëta luajtur jashtë afateve të lartë ndërprerjen e energjisë

Pjesë 6 – Teoria Zarf

Përfshirë me Nivelin e parë:"Si të Make Money në tregun e të ardhmes… Dhe shumë prej tij "nga Charles Drummond>

Nuk ka para të nevojshme, por një requsite nënshkruar jo-zbulimi do të jetë e nevojshme.

Kliko këtu për një listë të termave të përgjithshme, Kushtet, Kërkesat dhe procedurat për gjeometri Drummond produkteve dhe shërbimeve.