Niveli Tre: Trading master me Drummond Gjeometri

p-level-3

Ju japin akses për të lëvizur nga niveli 13 të nivelit të 20

$1,499.00

91 në magazinë

Kategori: .

Product Description

Niveli Tre: Trading master me Drummond Gjeometri

Ne do të vazhdojmë për të lëvizur nëpër se si tregu organizon energjinë e saj në lloje të tregtimit (secili nga pesë llojeve tregtare)

Pjesë 13 – Llojet e Trading: Veprimi mbipopullim

Pjesë 14 – Llojet e Trading: Exit mbipopullim

Pjesë 15 – Llojet e Trading: Prapësimi Trendi

Pjesë 16 – Si një vijë me pika ngre

Pjesë 17 – Si një Zona Blloku ngre

Pjesë 18 – Si Dil mbipopullim ngre

Pjesë 19 – Playing Action mbipopullim

Pjesë 20 – Parashikimi lloj tjetër të tregtimit

Kusht paraprak: Niveli Një dhe Dy Niveli

Kliko këtu për një listë të termave të përgjithshme, Kushtet, Kërkesat dhe procedurat për gjeometri Drummond produkteve dhe shërbimeve.