P&Akumulimi dhe L Seminar Shpërndarja sipas Charles Drummond

book4

Këtu është një segment mostër nga "Seminarin akumulimit / Shpërndarjes." Zarf Drummond është futur në këtë punë

$500.00

99 në magazinë

Kategori: .

Product Description

P&L Accumulation & Seminar Shpërndarjes: Ditur se kur do të tregtisë;

Arti i Trading nga Charles Drummond 185 pp(1993)

Këtu është një segment mostër nga "Seminarin akumulimit / Shpërndarjes." Zarf Drummond është futur në këtë punë:

"Para se të shkojmë përpara, ne duhet të bëjë të qartë se çfarë "Shpërndarja dhe Akumulimit" është dhe arsyeja pse ne e përdorin atë.

Shpërndarja ka të bëjë me mënyrën se si rezistenca kryen.

Akumulimi ka të bëjë me mënyrën se si mbështetja kryen.

Nëse tregu është duke shkuar deri, ajo do të bëhet i përfshirë me rezistencë gjeometrik. Pasi ajo është në këtë rezistencë, Tregu i energjisë duhet të fillojë të shpërndajë, dhe shitjen fillojë, dhe bëhet më e fortë se sa të blesh. Duke respektuar cilësinë e shpërndarjes, ne i afrohemi artin e monitorimit rezistencën. Ne e bëjmë këtë duke respektuar si veprim të çmimeve reagon larg nga rezistenca, duke respektuar nëse i lartë i çmimeve bar ndalesa në rezistencën, dhe madje më e rëndësishmja, në qoftë se ka energji të mjaftueshme në të, për të detyruar një mbyllet off rezistencës. Dhe, kemi rritur edhe më tej koncepti, duke respektuar cilësinë e kësaj shpërndarjeje si të detyruar nga mjetet gjeometrike paraqiti këtu: domethënë, r-Su-zona, airbag, zarf, dhe pldot.

Për shembull: si ju të gjithë e dimë,,,, kur pldot fillon të mbajë në krye, ju keni disa energji të downside. Ju mund të them se është shpërndarë pldot. Ajo është rezistenca, dhe të kesh disa efekt. Është e ditur se kur pldot është duke shkuar për të shpërndarë, që ju jep avantazh në tregtimin e. Teza jonë është që një mund të dini kur do të presin që kjo të ndodhë, si ne të merrni të dini teorinë e zarfit. Shtuar në këtë, është koncepti, se një periudhë më të ulët koha do të fillojë të tregojë shpërndarjen e një pldot periudhë kohore më të lartë, dhe ne e bëjmë këtë duke përdorur mjetet gjeometrike e paraqitura në këtë dokument.

Sigurisht, kundërta me lart ndodh në mbështetje, nëpërmjet akumulimit. Mbështetja do të shkaktojë blejnë më shumë se shitja e, duke rezultuar në bar i ulët i mbajtjes në mbështetje, dhe më e rëndësishmja, afër do të shkojë deri jashtë lows bar, për të treguar cilësi të mirë akumulim. Kur ju shikoni në cilësinë e shpërndarjes dhe cilësinë e akumulimit, ju keni artin e tregtimit brenda mundësive. Kjo ju përgatit për veprim, ju mundëson të dini kur të mos tregtisë, të dinë kur mbështetja dhe rezistenca është thyer.

Para se të shkojmë përpara, ne duhet të pyesni se pse ne jemi duke përdorur një koncept zarf.

Arsyeja për këtë, është se në qoftë se ne mund të dimë se çfarë të presin që çmimet të merren me zarf, atëherë ne zhvillimin e një të qartë, përmbledhje e thjeshtë se si tregu është menduar të sillet.

Ju do të jetë gjetja e mëposhtme, me konceptin zarf: Çmimet do të lëvizë nga thellësia e zarfit në krye të zarfit. Nëse çmimet do të dalë nga zarfi, pldot do ta shtyjnë atë. Pasi jashtë zarfit, çmimet do të qëndrojë jashtë derisa energjia kundërshtare do të detyrojë atë brenda, dhe ne respektojnë këtë energji duke e ditur se çfarë modele të bëjë punë. Ajo është në përputhje, dhe të besueshëm.

Para se të fillojmë, Unë uroj që të shpjegojë një terminologji. Kjo është se kur çmimet dalë një zarf, se si vala e një oqean, ajo shpreh forcën e vërtetë. Ne e quajmë atë një 'SEAWAVE'. Në Listat që pasojnë, nuk do të jetë shumë pasazhe tekst përmendet 'SEAWAVE fjalën'. Një SEAWAVE gjithmonë fillon në fillim të një energji të reja, çmimet për herë të parë dalin zarfin, dhe ju paralajmëron kundër shkon kundër tij, nëse nuk respektojnë cilësinë e lartë të forcës kundërshtare.

Kështu, tani ne jemi duke shkuar për të filluar për të mësuar konceptin e zarfit, dhe si airbag, r-Su-zona, Shfaqja pldot çfarë është gati të ndodhte me të."

Ky libër është përfshirë vetëm në paketë të reduktuar të çmimeve të materialeve mbështetëse në dispozicion të atyre tregtarëve që marrin pjesë plotësisht tek kursi në Drummond Gjeometri.

Kliko këtu për një listë të termave të përgjithshme, Kushtet, Kërkesat dhe procedurat për gjeometri Drummond produkteve dhe shërbimeve.

Informacione Shtese

Peshë 1.5 lbs