Programimi dhe Zhvillimi i Sistemit Consulting

18

Shumë tregtarë kanë disa aftësi të programimit, por kanë nevojë për mbështetje për detyrat e programimit më të ndërlikuara, ose për aspektet më misterioze e sistemit tregtare zhvillimit të planit. Ne ofrojmë ndihmë afat-shkurtër apo afat-gjata me projektin tonë të specializuar programimit sfond Gjeometri Drummond. Ne mirëpresim interesimin tuaj.

$800.00$1,600.00

Clear selection
SKU: N/A. Kategori: .

Product Description

Konsultimi për planin private zhvillimin e tregtisë dhe programeve.

Shumë tregtarë kanë disa aftësi të programimit, por kanë nevojë për mbështetje për detyrat e programimit më të ndërlikuara, ose për aspektet më misterioze e sistemit tregtare zhvillimit të planit. Ne ofrojmë ndihmë afat-shkurtër apo afat-gjata me projektin tonë të specializuar programimit sfond Gjeometri Drummond. Ne mirëpresim interesimin tuaj. Çmimet: $1,600.00 në ditë (8 orë) $800.00 dite e gjysmë (4 orë)

Informacione Shtese

Consultation

Full Day, Half Day