The 1-1 Letër nga Charles Drummond

book9

Kjo është një transkript i një prezantim 3-ditor që Charles Drummond dha afërsisht 40 studentët të avancuara në 1985. Gjatë këtij prezantimi, Charles Drummond betuar për veten e tij se ai kurrë nuk do të japë përsëri një dy, tre apo edhe seminari një-ditor

$60.00

83 në magazinë

Kategori: .

Product Description

The 1-1 Letër nga Charles Drummond 296 pp. (1985)

Kjo është një transkript i një prezantim 3-ditor që Charles Drummond dha afërsisht 40 studentët të avancuara në 1985. Gjatë këtij prezantimi, Charles Drummond betuar për veten e tij se ai kurrë nuk do të japë përsëri një dy, tre apo edhe seminari një-ditor

Ai ka, megjithatë, Që atëherë dhënë disa tre-orëshe Prezantimet, të tilla si letër akumulimin / Shpërndarjes, cila eshte nje vazhdim te 1-1 Letër. Tha se, kjo është një çështje e procesverbalit që shumë njerëz të cilët morën pjesë 1-1 Seminar Paper, e konsiderojnë atë të ketë qenë një nga ngjarjet më të mira Drummond-së. The 1-1 Letra është një transkript i zërit të Drummond, dhe përfshin një seri të Listat për referencë.

Që prej 1-1 Letra është një transkript, duket shqyer dhe të vështirë për të lexuar, kështu që në thelb nuk është një mjet i mirë referimi në kuptimin e qartësisë dhe lehtësinë e përdorimit. It is therefore provided at modest cost when included with the purchase of the Accumulation/Distribution Paper. Materiali në 1-1 Letra është e vërtetë dhe e dobishme, megjithatë, pavarësisht vështirësisë së prezantimit. Tapes of the presentation are available for an extra charge, të cilat ndihmojnë në mënyrë të konsiderueshme.

  • Shënim: Ky libër është përfshirë vetëm në paketë të reduktuar të çmimeve të materialeve mbështetëse në dispozicion të atyre tregtarëve që marrin pjesë plotësisht tek kursi në Drummond Gjeometri. It is also included with the purchase of the Accumulation/Distribution seminar at modest cost. It is not available for separate purchase.
  • Një vërtetim i nënshkruar moszbulimi formë është e nevojshme kur të blerë këtë libër.

Kliko këtu për një listë të termave të përgjithshme, Kushtet, Kërkesat dhe procedurat për gjeometri Drummond produkteve dhe shërbimeve.

Informacione Shtese

Peshë 2.5 lbs