Mentoring Tutoring tregtar dhe

18

Çdo tregtar ka nevoja specifike dhe mëson në një orar të ndryshëm dhe me një stil të ndryshëm. Shumë prej tyre kanë gjetur se ata të vlerësojmë vëmendje individuale e një tutorial privat. Drummond Gjeometri është një metodologji të pasur që do të mbështesë planet të ndryshme tregtare.

$800.00$1,600.00

Clear selection
SKU: N/A. Kategori: .

Product Description

Marrëveshjet private Tutorial

Çdo tregtar ka nevoja specifike dhe mëson në një orar të ndryshëm dhe me një stil të ndryshëm. Shumë prej tyre kanë gjetur se ata të vlerësojmë vëmendje individuale e një tutorial privat. Drummond Gjeometri është një metodologji të pasur që do të mbështesë planet të ndryshme tregtare. Në qoftë se ju do të donte për ndihmë në zhvillimin e stilit tuaj të tregtimit në një program tregtare të fuqishme dhe të vazhdueshme fitimprurëse, ju lutem na tregoni të interesit tuaj. Ne mund të projektimit një shumëllojshmëri të programeve të përshtatura për nevojat tuaja individuale.

Informacione Shtese

Consultation

Full Day, Half Day